Horoscop

188
Horoscop - horosco-1507893611.jpg

Articole recomandate

Berbec: Trigonul format de Lună cu Saturn aduce, în general, momente plăcute, mai ales în plan sentimental. Aveți ocazia să faceți gesturi frumoase sau să vă bucurați de aprecierea partenerului.

Taur: Se pare că vă simțiți în formă intelectuală excelentă, aveți idei ingenioase și sunteți dispus să îi ajutați pe colegii de muncă sau pe partenerii de afaceri. Relațiile cu cei apropiați ar trebui să fie foarte bune.

Gemeni:  Azi ați face bine să vă limitați la activități de rutină. Sunt contraindicate călătoriile lungi și vizitele prelungite. Din cauza contextului astral tensionat, aveți tendința să deveniți irascibil. 

Rac: În prima parte a zilei este posibil să fiți indispus din cauza unei vești neplăcute. Pare să fie vorba despre o decizie nejustificat de aspră, care vă nedreptățește. Vă recomandăm să nu încercați să vă faceți dreptate azi.

Leu: În plan profesional, este posibil să fiți nevoit să munciți peste program. Se pare că vă atrage ideea unor realizări deosebite.

Un coleg de serviciu ar putea fi invidios pe succesul dumneavoastră.

Fecioară: Azi nu sunt recomandate călătoriile lungi, din cauza tendinței generale către neatenție. Este posibil să fiți supărat pe o persoană apropiată care nu și-a respectat o promisiune de natură financiară.

Balanță: Este recomandabil să evitați discuțiile serioase despre afaceri, pentru că este posibil să aveți dificultăți de concentrare și riscați să luați decizii cu efecte neplăcute pe termen lung.

Scorpion: Este de preferat să evitați întâlnirile cu prietenii și să dedicați mai mult timp relației cu partenerul de viață. Nu este o zi bună pentru a lua decizii importante în plan financiar.

Săgetător: Este posibil să vă preocupe o problemă financiară și să vă gândiți să faceți un împrumut. Azi nu este indicat să luați o decizie în acest sens. În schimb, vă puteți consulta cu partenerul de viață, care v-ar ajuta să găsiți o soluție bună.

Capricorn: Aveți tendința să munciți fără pauze și să ignorați oboseala acumulată în timp. Azi este recomandabil să vă relaxați și să petreceți mai mult timp împreună cu cei dragi.

Vărsător: Este posibil să nu vă simțiți în formă și să fiți indispus fără un motiv clar. Este efectul contextului astral al zilei. Dacă vă stăpâniți nervozitatea și nu luați decizii sub impulsul momentului, puteți depăși cu bine această zi dificilă.

Pești: În prima parte a zilei este posibil să primiți o veste neplăcută, care vă obligă să vă schimbați programul. Se pare că va trebui să plecați la drum împreună cu partenerul de viață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 11 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 09 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 07 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horosocp
Marţi, 03 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.471 secunde