Horoscop

211
Horoscop - horosco-1507552827.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai multe lucruri de dus la bun sfârșit, dar asta nu înseamnă că te lași pe locul al doilea. Important este să nu uiți de inima ta, chiar dacă ziua începe și se termină cu mult stres. Ești un om echilibrat, mizează pe acest aspect!

Taur: Îți pui prea multe întrebări, deși răspunsurile întârzie să apară. Este clară treaba că undeva greșești, așa că ia atitudine încă de acum. În schimb, o veste bună este pe cale să îți schimbe viața.

Gemeni: Nu ai prea multe idei despre ce vei face în viitor, dar ai certitudinea că ești pe drumul cel bun. Nu merită prea multă osteneală, încearcă să lași unele lucruri să se rezolve de la sine.

Rac: Ai parte de mută afecțiune în aceste zile, iar senzația generală este de fericire. De mult nu ai mai fost atât de bine cu tine. Familia te echilibrează și tocmai de aceea ar trebui să petreci mai mult timp lângă cei dragi.

Leu: Ești prea implicat în activitățile casei, motiv pentru care lași deoparte alte probleme. Nu te legi la cap dacă nu te doare, dar nici nu vrei să vegetezi. Caută un echilibru.

Fecioară: Pui în balanță câteva oferte de locuri de muncă, dar parcă nimic nu te mulțumește pe deplin. Consideri că meriți mult mai mult, iar angajatorii nu sunt atât de serioși încât să merite semnătura ta.

Balanță: Ai certitudinea că tot ce îți pui în minte poți realiza fără greșeală. Este un comportament foarte bun în astfel de momente, căci autosugestia este chiar medicamentul de care ai nevoie.

Scorpion: Ești limitat de câteva convingeri care de care mai ieșite din tipare. Cei din jur te acuză că ești demodat, dar tu le dai peste nas spunându-le că totul face parte din setul tău de valori.

Săgetător: Ai pus pe planul secund viața de familie, spre nemulțumirea partenerului de viață, care te acuză neîncetat că se simte singur în relație. Ori iei atutudine, ori accepți că situația se va degrada.

Capricorn: Rudele sunt de partea ta într-o problemă cu care te confrunți chiar din vina ta. Este un lucru minunat, pentru că doar așa vei reuși să înțelegi cât de important este ajutorul familiei în cazuri extreme.

Vărsător: Ai plâns mult din cauza unor vorbe aruncate fără rost, dar acum vremea suferinței a apus. Ești mai încrezător ca niciodată, motiv pentru care vei reuși să redevii acel om cu picioarele pe pământ, care ai fost odată.

Pești: Ai cam tras chiulul de la serviciu în ultima perioadă, iar colegii sunt tare nemulțumiți din cauza acestui fapt. Ideal ar fi să pui mâna și să îi ajuți la treburile care mai sunt de făcut, în sens contrar te așteaptă o penalizare serioasă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 07 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horosocp
Marţi, 03 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 29 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 28 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.0082 secunde