Horoscop

285
Horoscop - horosco-1507293329.jpg

Articole recomandate

Berbec: Din cauza oboselii și a nerăbdării, deveniți irascibil și nu reușiți să vă controlați. Riscați să aveți discuții aprinse cu cei din jur. Vă recomandăm să vă stăpâniți agresivitatea. 

Taur: Sunteți iritat și nu este exclus să aveți o reacție dură față de partenerul de viață. Vă sfătuim să vă schimbați atitudinea dacă nu doriți să ajungeți la o ceartă în toată regula.  

Gemeni: Sunteți excesiv de critic. Vă recomandăm să vă temperați, pentru că riscați să vă îndepărtați prietenii. După-amiază, s-ar putea să primiți vești de la o rudă din altă localitate.

Rac: Nu reușiți să vă respectați programul din cauza unor evenimente neașteptate. S-ar putea să aveți musafiri sau să fiți invitat la rude. Cu această ocazie, este posibil să aflați informații de care aveați nevoie pentru a demara o afacere. 

Leu: Nimic nu vă este pe plac, nimeni nu vă intră în voie. Această atitudine riscă să vă creeze probleme la serviciu și în relațiile cu persoana iubită. S-ar putea să vă enervați din cauza unui eșec în afaceri.

Fecioară: Dimineață, o serie de evenimente neașteptate vă împiedică să vă respectați programul. Nu este un moment bun pentru afaceri, întrucât s-ar putea să suferiți un eșec care să vă descurajeze. Vă recomandăm să vă păstrați optimismul. 

Balanță: Faptul că ați investit o sumă serioasă într-o afacere nerentabilă vă afectează starea de spirit și relațiile cu cei din jur. Încercați să alungați gândurile negre și să vă relaxați! Vă sfătuim să mergeți într-o vizită la prietenii cu care vă simțiți bine. 

Scorpion: Ambiția de a vă îmbunătăți situația financiară vă poate face să neglijați planul sentimental. Nu este exclus să aveți discuții cu partenerul de viață.

Săgetător: Aveți soluții originale pentru orice problemă și sunteți apreciat de colegi și de partenerul de viață. Profitați de acest context favorabil! Aveți un randament deosebit și puteți finaliza tot ce ați început. 

Capricorn: Intervin mereu lucruri neprevăzute, așa că vă sfătuim să nu vă faceți un program foarte strict. S-ar putea să aveți de făcut câteva drumuri scurte în interes personal. 

Vărsător: Aveți tendința să vă enervați foarte ușor și să reacționați impulsiv față de cei din jur. Atenție: riscați să jigniți persoane apropiate! Vă sfătuim să nu semnați documente oficiale. 

Pești: Dimineață, s-ar putea să fiți nervos din cauza unei discuții în contradictoriu cu un partener de afaceri. Nu vă faceți griji! După-amiază, situația revine la normal. Ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei femei mai în vârstă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horosocp
Marţi, 03 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 02 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 29 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 28 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 27 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 25 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5122 secunde