Horoscop

228
Horoscop - horoscop-1501414763.jpg

Articole recomandate

Berbec: Entuziasmul de care dați dovadă ar putea să vă atragă invidia unor persoane din anturaj. Este posibil să aveți discuții cu persoana iubită pentru că petreceți prea mult timp cu prietenii.

Taur: S-ar putea să întâmpinați dificultăți în relațiile sociale și să fiți atras într-un conflict. Vă recomandăm să evitați certurile. Ar fi bine să acceptați ajutorul prietenilor și al familiei.

Gemeni: Dimineață s-ar putea să fiți confuz din cauza unor probleme de natură sentimentală și să vă concentrați mai greu. Puteți câștiga sume mici din colaborări, dar vă sfătuim să fiți prudent.

Rac: Vă treziți cu o stare de nervozitate nejustificată și este posibil să aveți reacții necontrolate față de cei apropiați. Riscați să jigniți o femeie și să vă pară rău mai târziu.

Leu: Este posibil să aveți o zi tensionată din cauza neînțelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Nu prea reușiți să vă concentrați.

Fecioară: S-ar putea ca relațiile sentimentale să aibă de suferit dacă amânați o călătorie planificată mai demult. Partenerul de viață nu vă crede că sunteți cu adevărat ocupat.

Balanță: Aveți succes într-o călătorie de afaceri, dar vă sfătuim să nu vă contraziceți cu cei care vă însoțesc. După-amiază reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche.

Scorpion: Dimineață sunteți irascibil și riscați să îi scăpați partenerului de viață o replică nepotrivită. Cereți-vă scuze imediat!

Săgetător: Se pare că sunteți indispus din cauza unui eșec în afaceri. S-ar putea să aveți o discuție mai aprinsă cu persoana iubită, dacă vă schimbați planurile în ultima clipă.

Capricorn: Nu este o zi favorabilă deciziilor importante sau planurilor de viitor. Vă recomandăm să nu semnați documente oficiale. Atenție mare la problemele de sănătate.

Vărsător: Nu este exclus să aveți discuții în familie din cauza unor probleme financiare. Puteți evita o situație neplăcută 

dacă țineți cont și de dorințele celorlalți.

Pești: Astăzi nu sunteți prea comunicativ și ar fi bine să amânați toate întâlnirile. Vă sfătuim să nu vă ocupați de probleme importante, care necesită o bună capacitate de comunicare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4392 secunde