Horoscop

219
Horoscop - horoscop-1499694757.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ar trebui să nu renunțați la ideile și planurile pe care le aveți, chiar dacă, pentru moment, nu aveți toate resursele financiare necesare. Este bine să vă consultați cu cei din familie înainte să faceți orice investiție.

Taur: Nu vă pierdeți vremea încercând să îi schimbați pe ceilalți sau încercând să îi convingeți că ar trebui să vă urmeze sfaturile. Nu veți reuși!

Gemeni: S-ar putea să aflați, cu surprindere, că, printre colegi, aveți și un admirator care nu îndrăznește să vă spună ce simte pentru dumneavoastră. Șarmul vă face irezistibil, așa că ați putea profita de acest atu.

Rac: Pregătiți-vă pentru o discuție nu tocmai armonioasă cu un coleg care are mai multă experiență! Familia însă vă susține și găsiți toată înțelegerea. Nimic nu este mai de preț decât susținerea celor apropiați.

Leu: Primiți o veste care vă înseninează întreaga zi. În plan personal, lucrurile stau foarte bine. Spre seară, veți primi vizita unei persoane pe care nu ați văzut-o de mult timp.

Fecioară: Unii dintre colegi sunt cuprinși de caniculă și nu reușesc să fie eficienți. Dați dovadă de înțelegere! Unii oameni se adaptează mai greu căldurii toride, deci fără nervi!

Balanță: Dacă vi se propune o colaborare, încercați să nu vă concentrați acum pe amănunte, de genul: program de lucru sau colegi. Ascultați-vă inima și veți ști ce decizie merită luată.

Scorpion: S-ar putea ca partenerul să aibă nevoie de o susținere financiară din partea dumneavoastră pentru un proiect personal și ar fi bine să nu-l refuzați. În plan personal, lucrurile merg mai mult ca perfect.

Săgetător: Chiar dacă v-ați planificat o seară liniștită, în familie, până la urmă veți ieși în oraș cu prietenii, spre nemulțumirea partenerului. Căutați totuși să vă alocați timp și resurse și pentru cei dragi.

Capricorn: S-ar putea ca un fost coleg să vă solicite o întrevedere. Nu-l refuzați! Ați putea afla lucruri interesante legate de locul de muncă. Pe de altă parte, nu încercați să dezbateți subiecte care nu vă privesc.

Vărsător: Nu vă lansați în critici la adresa colegilor înainte de a vă asigura că dispuneți de suficiente argumente pentru a-i convinge pe șefi că aveți dreptate! Ar fi bine să vă mai temperați comportamentul agresiv.

Pești: Astrele vă pregătesc surprize importante și frumoase legate de viața sentimentală. S-ar putea să întâlniți chiar "dragostea la prima vedere". Pe de altă parte, se întrevăd multe surprize pe plan financiar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Iulie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Iunie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5494 secunde