Horoscop

286
Horoscop - horoscop-1493902086.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cei dragi vă spun că evitați prea mult necesitățile familiei. Încercați să rezolvați problemele cât mai repede! Spre seară, veți avea parte de o vizită neașteptată. Va fi totul bine.

Taur: Stresul vă strică buna dispoziție, dar nu vă dați bătut. Ar fi bine să spuneți ce vă doare, pentru a detensiona situația. Prietenii vor să vă distrați împreună, dar nu este momentul oportun.

Gemeni: Afacerile sunt în prim-plan astăzi și nimic altceva nu mai contează. Se pare că situația financiară se îmbunătățește treptat. Se anunță o zi bună pe toate planurile.

Rac: Începeți să criticați foarte mult deciziile celor din jur, aspect care vă pune într-o lumină nu foarte bună. Ar fi indicat să apreciați și părțile frumoase ale celor din jur.

Leu: Impulsivitatea este sentimentul zilei de astăzi. Nimeni și nimic nu vă poate intra în grații. Încercați să vă temperați nervii, în caz contrar veți avea parte de multe certuri cu prietenii.

Fecioară: În sfârșit, șefii par să aprecieze eforturile depuse în ultimul timp. Pentru finalizarea unui proiect, încercați să evitați discuțiile în contradictoriu, pentru că astăzi pur și simplu nu dispuneți de atenția celor din jur.

Balanță: Norocul vă va surâde astăzi. Aveți mari șanse să câștigați o sumă de bani. Încercați să fiți precaut și să ascultați sfaturile celor din jur.

Scorpion: Plecați într-o călătorie în interes personal și întâlniți o persoană care, prin simplul fel de a fi, vă inspiră. Se anunță o zi plină de surprize de tot felul. Gândiți pozitiv pentru rezultate maxime.

Săgetător: Este foarte bine că ați început să vă exprimați clar și răspicat punctul de vedere, pentru că, în sfârșit, cei din jur vă percep la adevărata valoare. Țineți-o tot așa și veți ajunge acolo unde vă este locul.

Capricorn: Cineva din anturajul dumneavoastră încearcă din răsputeri să vă descurajeze, dar vă faceți că plouă și vă vedeți de drum. Aceasta este cheia succesului. Nu renunțați!

Vărsător. Astăzi sunteți veșnic nemulțumit și acest lucru este pus pe baza stresului cotidian. O muzică bună sau o ieșire cu prietenii vă ajută să vă încărcați bateriile pentru o zi ca la carte.

Pești: Visul cel mai arzător este pe punctul de a deveni realitate. Ați arătat tuturor că prin muncă multă se poate obține orice. Sunteți un model pentru cei din jur, de aceea ar trebui să adoptați o atitudine mai ofensivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 04 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5671 secunde