Horoscop

287
Horoscop - horoscop-1491481785.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îți place modul mai puțin corect de a face lucrurile și îți plac rebeliunile din birou și nu e bine. Nu încerca să susții încercările unui coleg de a-i submina autoritatea șefului.

Taur: Deși ai mai avut parte de eșecuri, un mic insucces îți pune capac astăzi. Nu suporți bine pierderea, tocmai de aceea ești mai mereu nervos și nimeni nu te înțelege.

Gemeni: Responsabilitățile de la muncă sunt ceva mai multe astăzi și la finalul zilei ești extenuat. Ai mereu de ținut echilibrul între problemele familiei și cele de la muncă, iar seara simți că nimic nu îți iese cum ai plănuit.

Rac: Nici nu mai știi de când dragostea nu ți-a mai dat târcoale, dar astăzi o persoană îți place în mod deosebit. Ai vrea să te apropii de ea, însă nu știi cum să o abordezi fără să fii ridicol.

Leu: Viața de cuplu îți este dată complet peste cap, pentru că ies la suprafață secrete pe care partenerul le are față de tine. Relația voastră nu este bazată doar pe încredere așa cum ai crezut până acum.

Fecioară: Astăzi, lipsa ta de siguranță te face să cauți părerile altora despre un proiect pe care l-ai demarat nu demult. Chiar dacă nu toată lumea pare încântată de ideile tale, ai parte și de feedbackuri pozitive.

Balanță: Îți lași inima furată prea ușor de către o persoană suspect de mieroasă. În mod normal, ești o persoană rațională și o fire analitică, dar ești prins pe picior greșit.

Scorpion: Ai o dispoziție destul de romantică astăzi și îți amintești tot felul de întâmplări din trecutul tău amoros. Te oprești din activitățile zilnice și cazi într-un soi de reverie din care nu mai reușești să te trezești.

Săgetător: Te-ai eliberat de o situație stresantă și parcă ai devenit cu totul alt om. Astăzi, ești o adevărată sursă de bună dispoziție pentru cei din jur, căci radiezi de bucurie, spui glume și ai un sfat bun pentru toți din jur.

Capricorn: Ești plin de viață și gata să muți munții din loc. De multă vreme, prietenii nu te-au mai văzut așa de entuziasmat, iar acum încep să bănuiască faptul că o nouă persoană a intrat în viața ta.

Vărsător: Ești forțat de împrejurări să lucrezi cu o persoană extrem de orgolioasă. Argumentele tale în favoarea colaborării par inutile în fața unei persoane care respinge tot ce nu vine de la ea.

Pești: Simți că ai ratat o oportunitate de a progresa profesional din cauza lipsei de viziune și a fricii care a pus stăpânire pe tine. Acum nu îți rămâne decât să le vezi la timp pe următoarele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 31 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 30 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.9277 secunde