Horoscop

276
Horoscop - horoscop-1491311992.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunt șanse să faceți un pas foarte important în viață. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să mergeți înainte, dacă sunteți hotărât.

Taur: Dimineață, vă reîntâlniți cu o persoană cu care nu v-ați văzut de mult timp. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune. Vă recomandăm să rezolvați problemele de familie pe care le-ați tot amânat.

Gemeni: După-amiază, este posibil să vă schimbați programul, din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar va fi nevoie să rămâneți la muncă până seara târziu.

Rac: S-ar putea ca o persoană apropiată să vă dezamăgească. Sunteți foarte energic și împrejurările vă sunt favorabile. Aveți mari șanse de reușită în tot ce faceți. Se pare că sunteți obosit și indispus.

Leu: Se anunță o zi deosebită, cel puțin pe plan sentimental. La o petrecere, faceți cunoștință cu o persoană deosebită. S-ar putea ca atracția să fie reciprocă și să ajungeți la o prietenie durabilă.

Fecioară: Seara, s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă farmecă. Vă sfătuim să fiți prudent și modest. În privința afacerilor, ar fi bine să nu riscați nimic. Puteți să vă bazați pe intuiție.

Balanță: Dimineață, sunteți dezamăgit din cauza unui eșec financiar și deveniți indiferent la tot ce se întâmplă în jur. Vă sfătuim să fiți mai optimist și mai activ.

Scorpion: Întâmpini dificultăți în a-ți exprima cum se cuvine adevăratele sentimente pe care le ai pentru o anumită persoană. Ești dinamic, vioi și gata să iei startul în orice direcție.

Săgetător: Schimbările de care aveți parte pe plan sentimental sunt benefice. În societate, aveți o vervă deosebită și puteți lega cu ușurință prietenii noi. Nu este exclus să stabiliți o relație care va evolua rapid către căsătorie.

Capricorn: Sunteți inventiv, bine dispus și gata să întindeți o mână de ajutor oricui are nevoie. Reușiți să vă afirmați la locul de muncă. Relațiile cu prietenii și familia sunt foarte bune.

Vărsător: Dacă aveți ocazia să plecați într-o călătorie cu persoana iubită, ar fi bine să nu stați pe gânduri, pentru că o mică escapadă poate aduce un suflu nou relației. Vă sfătuim să nu vă implicați în afaceri.

Pești: Nu vă ambiționați să vă rezolvați singur toate problemele. Sunteți obosit și este cazul să acceptați ajutorul prietenilor. Sfaturile unei persoane mai în vârstă vă ajută să aplanați un conflict.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 31 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 30 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3479 secunde