Horoscop

242
Horoscop - horoscop-1489752795.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te simți atras de cineva și cu toate acestea nu dai frâu liber simțurilor pentru că te temi de un nou eșec sentimental. Cu o atitudine defensivă îi sperii pe cei care ar încerca să te cunoască mai bine. 


Taur: În loc să te ocupi de lucrurile cu adevărat interesante, tu preferi să îți pierzi timpul cu detalii. Porți niște discuții care nu au nicio finalitate, deci îți pierzi majoritatea timpului cu lucruri deloc importante. 


Gemeni: Jonglezi foarte bine cu idei și cuvinte, iar dacă ajungi într-o situație delicată astăzi ieși basma curată. Iei în calcul chiar schimbarea meseriei. 


Rac: Fii ceva mai flexibil când vine vorba despre schimbări, căci astăzi programul tău va fi complet dat peste cap. Trebuie să faci un drum urgent sau cel puțin să pleci într-o vizită neanunțată. 


Leu: Dai în vileag fără să vrei o serie de lucruri pe care ar fi fost mai bine să le ții doar pentru tine o vreme. Acum că totul s-a aflat, va trebui să suporți niște consecințe nefaste. 


Fecioară: Bugetul comun este o sursă de conflict în cuplu și uite așa ajungi să ai o zi destul de agitată. Discuți cu partenerul de relație despre toate posibilitățile, însă din păcate nu reușiți să vă sincronizați dorințele. 
Balanță: După multe zile pline de eforturi îți dai seama că ai reușit un lucru de-a dreptul impresionant. Pui pe picioare o mică afacere pe care mulți o credeau compromisă. Te sfătuim să fii atent în relațiile cu cei din jur. 


Scorpion: Abia astăzi vezi cât de necesară este împărțirea corectă a sarcinilor casnice. Ziua nu începe deloc plăcut pentru tine când te cerți cu o persoană apropiată. 


Săgetător: Îți pui toate speran-țele într-o metodă de a face bani care pe alții i-a transformat în milionari. Tu deocamdată nu ești dispus a face compromisuri, deci nu te aștepta la sume fabuloase. 


Capricorn: Așteptările tale mari față de partener aduc destulă tensiune în cuplu, astfel că cel iubit se simte mereu departe de standardele tale. Cuvintele frumoase nu te mai mulțumesc astăzi în relația în care te afli.


Vărsător: Încăpățânarea de care dai dovadă astăzi este de-a dreptul greu de înțeles. Subestimezi fără un motiv anume intuiția partenerului de viață și ajungi într-o situație deloc plăcută. 


Pești: În ultima vreme ai tot amânat o activitate destul de importantă pentru că mereu ți-ai găsit scuze. Acum însă ți se cer multe explicații și ai face bine să găsești niște argumente cât mai credibile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 15 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 14 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.459 secunde