Horoscop

257
Horoscop - horoscop-1489502099.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îți pierzi răbdarea într-un moment în care cel mai bine ar fi să stai cât se poate de calm. Orice replici acide trebuie ținute sub control. 


Taur: Refuzul tău de a comunica este una dintre cele mai nefericite decizii luate în ultima vreme. Ai nevoie de sfaturi și încurajări, nicidecum de un comportament de adolescent. 


Gemeni: Sunt persoane care astăzi și-au făcut un țel din a te enerva peste măsură. Te forțează să iei tot felul de decizii pentru ca mai apoi să le critice. 


Rac: Mintea limpede este cea de care ai mare nevoie în această zi și, din păcate, te lași copleșit de o serie de probleme. Te concentrezi greu, iar nemulțumirea celor din jur este justificată. 


Leu: Faci tot felul de alianțe la locul de muncă pentru că vrei să te agăți de cineva cu influență asupra șefilor. Disimulezi perfect interesul pentru ce au de făcut cei văzuți bine și te implici cu toate forțele în activitățile lor. 


Fecioară: Trebuie să te reinventezi cât mai repede, pentru că ai intrat într-un con de umbră care nu îți face bine deloc. Parcă nu mai ai nici vlaga necesară să faci față unor provocări profesionale și pierzi șanse bune de a evolua rapid. 


Balanță: Îți faci procese de conștiință cu privire la un conflict care s-a iscat și pe care nu ai reușit să-l închei așa cum ar fi trebuit. Cauți soluții pentru redresarea situației. 


Scorpion: Îți găsești tot felul de activități artistice care te definesc în acest moment, dar prietenii nu înțeleg de ce pierzi timpul cu activități ce nu îți aduc venituri. 


Săgetător: Intențiile tale bune nu își ating scopul, iar acest lucru te aduce într-o stare psihică precară. Te simți vinovat că nu ai reușit să faci mai mult pentru o persoană ce avea nevoie de ajutor. 


Capricorn: Ești avertizat cu privire la o serie de pericole ce te pândesc la job. Nu crezi în zvonuri, dar astăzi ar fi bine să asculți ce au alții de spus pentru că vorbele lor se adeveresc. 


Vărsător: Finalizezi un proiect de unul singur, deși în mod normal au fost mulți care ți-au promis că se vor implica. Ceea ce te deranjează este că și cei care s-au retras vor beneficia de pe urma muncii tale. 


Pești: Devii ceva mai tolerant cu cei din familie și, chiar dacă aceștia fac greșeli serioase, nu îți pierzi cumpătul. Nu te aștepta să ți se dea prea multă atenție, pentru că, per total, climatul familial este unul de confuzie și agitație.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 13 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4755 secunde