Horoscop

275
Horoscop - horoscop-1489412493.jpg

Articole recomandate

Berbec: Momentele tensionate din cuplu parcă nu se mai sfârșesc astăzi. Nu reușești să ajungi la un numitor comun cu cel pe care îl iubești. Ai răbdare, se va rezolva.


Taur: Până nu demult te implicai emoțional în orice activitate și îți provocai numeroase bătăi de cap, dar acum ai ales să te detașezi de ceea ce te înconjoară. Primești orice vești cu răceală și te simți bine.


Gemeni: Intri într-o situație destul de neplăcută și te folosești de un mic neadevăr pentru a scăpa basma curată. Minciuna are picioare scurte și nu te aștepta să rămână nedescoperită.


Rac: Te concentrezi puternic pe ceea ce înseamnă viață profe-sională și lași deoparte ceea ce ține de sfera personală pentru că ești convins că cei dragi se vor bucura pentru succesele tale.


Leu: Sfera socială îți este grav afectată de o situație neplăcută. Un prieten apropiat îți promite marea cu sarea și când vine momentul să facă ceea ce spune se retrage.


Fecioară: Ești convins că ceea ce vrei să faci, va da roade pe termen lung, însă acum ai de achitat niște datorii urgente. Nu obții venitul visat din proiectele în care investești timp și nici nu găsești vreun colaborator care să te ajute.


Balanță: Se ține cont de părerile tale în anturaj, iar acest lucru te face mândru. Simți că ești important și îți poți pune amprenta pe activitatea celor din jur.


Scorpion: Te apropii de o persoană cu influență pentru că ești ferm convins că poți obține unele beneficii. Acest comportament nu este văzut cu ochi buni de cei din jur, ba chiar te consideră ipocrit.


Săgetător: Starea ta psihică nu este foarte bună astăzi, astfel că ai serioase îndoieli cu privire la abilitățile tale. Ai un complex de inferioritate vizibil astăzi, astfel că orice îți spun ceilalți tu iei de bun.


Capricorn: Faci abstracție de cei din jur și te concentrezi doar pe ceea ce ai nevoie să faci în mod curent. Nu te aștepta la prea multă înțelegere din partea celor din jur.


Vărsător: Ești pus în poziția de a-ți exersa arta convingerii atunci când vine vorba despre lucrul în grup. Munca în echipă este uneori o mare povară și o simți pe pielea ta.


Pești: După multe chinuri, reușești în sfârșit să depui un dosar pentru un job nou. Ești mai liniștit și plin de speranță, deși în ultima vreme cam orice nouă încercare de a face ceva, a fost împiedicată de câte un obstacol.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4515 secunde