Horoscop

321
Horoscop - horoscop-1489325157.jpg

Articole recomandate

Berbec: La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană deosebită care vă va ajuta să intrați în afaceri. Vă puteți îndeplini visele destul de repede.

Taur: O cunoștință vă propune să colaborați într-o afacere. Vă sfătuim să acceptați, pentru că sunt șanse să scăpați de problemele financiare. Ar fi bine să vă ocupați și de problemele de familie.

Gemeni: O întâlnire neașteptată vă dă programul peste cap. Se pare că faceți cunoștință cu o persoană cu care veți putea face afaceri.

Rac: Aveți un spirit practic deosebit și prindeți din zbor o afacere profitabilă. Vă recomandăm să nu luați nicio decizie importantă fără să vă consultați cu partenerul de viață.

Leu: Vă sfătuim să nu începeți nimic nou până nu terminați treburile urgente. Comunicați cu multă ușurință și aveți posibilitatea să vă faceți prieteni noi.

Fecioară: Sunteți într-o formă deosebită, de care vă sfătuim să profitați. Este o zi bună pentru investiții, dar și relațiile sentimentale sunt favorizate. Pe plan financiar nu aveți probleme, iar cu sănătatea stați bine.

Balanță: Intuiția vă poate ajuta să rezolvați probleme importante, dar ar fi bine să țineți seama și de părerile partenerului de viață. Nu neglijați problemele casnice!

Scorpion: Sunteți hotărât să începeți o viață nouă și intenționați să vă apucați de afaceri. Puteți fi optimist, pentru că aveți șanse mari de reușită. Stați bine cu sănătatea.

Săgetător: Aveți ocazia să vă afirmați în societate și să obțineți câștiguri financiare. La locul de muncă aveți parte de laude din partea șefilor și a colegilor, pentru ingeniozitatea și ambiția de care dați dovadă.

Capricorn: Vă vizitează un prieten de familie care vă propune o colaborare pe termen lung. Spre seară, vă schimbați programul și acceptați să mergeți la o petrecere.

Vărsător: Planurile dum-neavoastră de afaceri încep să se materializeze. Nu este exclus să începeți o activitate nouă. Se întrevede o călătorie în care puteți avea satis-facții pe plan material și sentimental.

Pești: Este o zi bună pentru a vă consolida relațiile sociale și de afaceri. Relațiile cu persoana iubită sunt favorizate în mod special. Aveți ocazia să faceți investiții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 10 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.8972 secunde