Horoscop

220
Horoscop - horoscop-1489151120.jpg

Articole recomandate

Berbec: Zi favorabilă comunicării și călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental, luați o decizie care determină schimbări benefice pentru viitor.


Taur: Chiar dacă sunteți preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor cu persoana iubită. O ieșire împreună v-ar ajuta să vă deconectați de la problemele cotidiene și v-ar apropia mai mult.


Gemeni: S-ar putea să plecați într-o călătorie neprevăzută în interes familial. Este o zi favorabilă comunicării și negocierilor. Aveți șanse să finalizați o lucrare în care ați investit mulți bani.


Rac: Sunteți în formă și aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară a familiei. Puteți să vă ocupați de probleme serioase din domeniul afacerilor și să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă.


Leu: Aveți succes în afaceri, dar sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiți din partea unei persoane mai în vârstă, care vă apreciază corectitudinea.


Fecioară: Sunteți într-o formă deosebită, de care vă sfătuim să profitați. Este o zi bună pentru investiții, dar și relațiile sentimentale sunt favorizate.


Balanță: Primiți un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucurați în mod deo-sebit. Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să rezolvați o problemă financiară.


Scorpion: Ușurința în comunicare favorizează relațiile cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteți avea câștiguri mari din activități comerciale.


Săgetător: Trebuie să luați o decizie importantă în privința relațiilor cu persoana iubită. În prima parte a zilei sunteți tentat să vă implicați în mai multe activități în același timp. Noroc că vă ajută prietenii!


Capricorn: În cursul dimineții, luați o decizie în urma căreia sunteți nevoit să vă schimbați programul. S-ar putea să fiți contactat de câțiva prieteni, cu care faceți pregătiri pentru o petrecere.


Vărsător: Veți face o călătorie în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, reușiți să rezolvați o problemă sentimentală mai veche.


Pești: Primiți un cadou de la persoana iubită, iar prietenii vă invită într-o excursie. În partea a doua a zilei, sunteți nevoit să luați o decizie importantă pe plan sentimental.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 09 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4301 secunde