Horoscop

249
Horoscop - horoscop-1489066416.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunt favorizate călătoriile în interes de afaceri. După amiază, aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală care vă frământă de ceva timp.

Taur: Puteți obține avantaje materiale importante, cu condiția să vă temperați spiritul critic. Ar fi bine să dați dovadă de mult autocontrol în discuțiile cu prietenii și cu partenerul de viață, pentru a evita conflictele.

Gemeni: Dacă vi se propune un nou loc de muncă, nu vă grăbiți să refuzați! Șansa este de partea dumneavoastră. Analizând atent avantajele și dezavantajele, veți descoperi perspective cel puțin interesante.

Rac: Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, aveți toate șansele să îl găsiți astăzi. Farmecul personal vă ajută să rezolvați o situație tensionată pe cale diplomatică.

Leu: Este momentul să vă puneți în aplicare planurile în legătură cu afirmarea profesională. Aveți mari șanse de reușită pe plan social și financiar. Relațiile cu colaboratorii sunt foarte bune.

Fecioară: În prima parte a zilei, aveți succes într-o activitate extraprofesională, datorită colaborării bune cu un partener de afaceri. S-ar putea să vi se ofere șansa unei investiții avantajoase.

Balanță: Aveți ocazia să vă afirmați în societate și să obțineți câștiguri financiare. La locul de muncă aveți parte de laude din partea șefilor și a colegilor.

Scorpion: Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii sau pentru afaceri. Sunteți mofturos și nu prea aveți chef de vorbă. Amânați cumpărăturile și investițiile! Există riscul să luați decizii neinspirate.

Săgetător: Vă puteți ocupa de probleme delicate din domeniul afacerilor. Reușiți să terminați o lucrare începută cu mai mult timp în urmă. Astăzi, rezolvați mai ușor probleme de natură financiară.

Capricorn: Puteți obține venituri suplimentare dintr-o colaborare. Aveți posibilitatea să finalizați o lucrare dificilă, cu un efort minim. Spre seară, vă întâlniți cu prieteni dragi pe care nu i-ați mai văzut de mult timp.

Vărsător: Dificultățile financiare cu care vă confruntați nu reușesc să vă afecteze buna dispoziție și nici voința de a munci. Pe plan profesional, aveți parte de succese, urmate de satisfacții materiale.

Pești: În cursul dimineții, aflați că veți pleca într-o deplasare în interes de serviciu. Chiar dacă această veste vă dă planurile peste cap, nu este cazul să vă indispuneți. După călătorie, se întrevăd schimbări importante în relațiile sentimentale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 08 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6524 secunde