Horoscop

264
Horoscop - horoscop-1488980031.jpg

Articole recomandate

Berbec: Relațiile cu persoana iubită sunt excelente. În cursul dimineții s-ar putea să cunoașteți o femeie tânără care va juca un rol important în viața dumneavoastră. Nu tratați cu superficialitate activitatea profesională!

Taur: Vi se propune să vă asociați într-o afacere. Vă sfătuim să nu vă pripiți în luarea unei hotărâri. Este posibil să aveți dificultăți de concentrare și să nu reușiți să luați o decizie inspirată.

Gemeni: Insuccesul într-o afacere vă dezamăgește și vă determină să vă întrebați dacă merită să riscați în continuare. Nu este cazul să vă pierdeți încrederea. Pur și simplu, ziua de azi nu este favorabilă afacerilor.

Rac: În prima parte a zilei, cumpărați un obiect de valoare pentru cămin. Partenerul de viață se bucură. Sunteți nevoit să vă schimbați programul în ultimul moment.

Leu: Munca din ultima perioadă își arată rezultatele azi. Totul se datorează perseverenței și seriozității cu care tratați problemele. Acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale!

Fecioară: Astăzi nu este indicat să vă ocupați de afaceri, deoarece șansele de reușită sunt reduse. De asemenea, vă sfătuim să evitați orice fel de speculații.

Balanță: Astăzi sunt favorizate relațiile cu rudele și cu prietenii. În prima parte a zilei, vă întâlniți cu o femeie tânără pe care nu ați văzut-o de mai mult timp. Este momentul să vă ocupați de problemele de sănătate.

Scorpion: Începeți ziua cu un sentiment de frustrare, din cauză că șeful vă anunță anularea unei călătorii în care urma să plecați peste câteva zile. Nu vă revărsați nervii asupra colegilor!

Săgetător: Sunteți indispus din cauza dificultăților financiare pe care le întâmpinați și aveți tendința să vă izolați. Vă recomandăm să nu vă angajați în activități noi. Nu vă puneți mari speranțe în succesul unei afaceri!

Capricorn: Sunteți în formă și bine dispus, iar relațiile cu anturajul sunt excelente. Puteți avea succes în tranzacții comerciale și investiții financiare.

Vărsător: Se pare că sunteți irascibil și vă nemulțumește tot ce se petrece în jurul dumneavoastră. N-ar strica să fiți mai conciliant, dacă vreți să nu stricați relațiile cu partenerul de viață și cu prietenii.

Pești: O zi foarte bună pe plan profesional. Este posibil să fiți premiat sau avansat în funcție. După-amiază sunteți nevoit să luați o decizie în privința relațiilor cu persoana iubită. Intuiția vă ajută.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 08 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 07 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 06 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6969 secunde