Horoscop

275
Horoscop - horoscop-1488805498.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vrei cu orice preț să îți etalezi niște abilități dobândite de curând, iar cei din jur nu sunt de acord cu acest lucru. Dacă nu vrei să fii tratat cu și mai multă răceală, atunci ar fi bine să fii mai puțin arogant.

Taur: Ești extrem de aerian, iar soluțiile pe care le propui tu la o problemă sunt nepotrivite. Colegii îți ignoră vorbele pentru că în mod evident nu judeci foarte limpede și ar fi bine să te trezești înainte să iei o serie de decizii inoportune.

Gemeni: Dai niște vești bune celor din familie și brusc parcă soarele luminează pe strada voastră mai puternic decât de obicei. Ești vesel, vorbăreț, iar când vine vorba despre optimism pare că ai descoperit un izvor.

Rac: Cei din jur vor vedea o altă față a ta și anume pe cea cinică. Nu îți place să primești sfaturi necerute, de aceea orice încercare a cuiva de a te dirija este tratată cu sarcasm.

Leu: Ești pedepsit la locul de muncă pentru o sarcină executată fără simț de răspundere. Dar ai lucrat în echipă, și ți s-ar părea corect ca toți cei implicați să fie supuși sancțiunilor.

Fecioară: Te asiguri că cineva din familie nu își pierde complet cumpătul într-un conflict. Joci perfect rolul mediatorului și cum mereu știi ce argumente să aduci, întreaga dispută este tranșată rapid.

Balanță: Energia ta atinge cotele cele mai joase și cum ai foarte multe lucruri de făcut, intri în panică imediat. Nu știi cui să ceri ajutorul sau cum să te organizezi, dar cert este că simți cum toată lumea trage de tine.

Scorpion: Ai așteptări mult prea mari de la cei din jur și în mod inevitabil ajungi să fii ușor dezamăgit. Ar fi cazul să nu uiți că a greși e omenește, deci nimeni nu este perfect.

Săgetător: Ai cam exagerat cu unele pretenții la locul de muncă. Încerci acum să îți repari greșelile și le dovedești celor din jur că ai înțeles unde ai greșit și îți iei angajamentul că nu se va mai repeta.

Capricorn: Ai multe cuvinte de laudă la adresa unei persoane pe care abia ai cunoscut-o și nici tu nu înțelegi de ce ești așa de entuziasmat. Poate fi vorba despre ceva fluturași în stomac.

Vărsător: Convingerile tale sunt serios zdruncinate de un eveniment care are loc ca din senin. Schimbi ceva în modul de gândire și ești nevoit să te adaptezi situației în care te afli.

Pești: Banii sunt principala ta preocupare. Vezi cum un partener de afaceri face tot felul de achiziții total inutile. În aceste condiții te temi că poate avea un plan secret să te ruineze și pui piciorul în prag.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 23 Februarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4685 secunde