Horoscop

270
Horoscop - horoscop-1485437099.jpg

Articole recomandate

Berbec: Întâmpinați probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizați. Aveți mai mult noroc după-amiază. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung.

Taur: Aveți succes pe plan sentimental și în societate. După-amiază, primiți vești bune, datorită cărora vă schimbați programul. Este o zi bună pentru planuri de viitor, în legătură cu o afacere.

Gemeni: Relațiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le susțineți cu încăpățânare. Vă sfătuim să vă întrebați dacă nu cumva cei din jur au dreptate.

Rac: Faceți planuri de vacanță împreună cu persoana iubită. Sunteți bine dispus, pentru că vă simțiți înconjurat de prieteni adevărați. Țineți cont de sfaturile unei persoane cu experiență, în special dacă aveți de luat decizii importante!

Leu: S-ar putea să aveți dificultăți pe plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie importantă. Astăzi puteți să vă faceți proiecte de viitor și să vă folosiți cunoștințele teoretice.

Fecioară: Traversați un moment favorabil, în care aveți posibilitatea să vă asumați noi responsabilități sau să începeți o activitate extraprofesională. Puteți avea succes în activitățile intelectuale și sociale. Spre seară, primiți o veste neplăcută de la un prieten.

Balanță: Puteți să vă faceți planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii și partenerul de viață vă susțin și vă ajută cu sfaturi utile. După-amiază s-ar putea să aveți o dispută cu un membru al familiei.

Scorpion: Nu vă faceți un plan strict pentru astăzi. Dimineață sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, iar după-amiază aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară a familiei. Bazați-vă pe intuiție!

Săgetător: Dimineață aveți mult de alergat pentru niște acte legate de o moștenire. Spre seară, plecați într-o călătorie în interes fami-lial, împreună cu partenerul de viață.

Capricorn: Puteți să vă faceți planuri în legătură cu o afacere rentabilă, care vă va îmbunătăți radical situația financiară. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune.

Vărsător: Intuiția vă ajută să faceți schimbări importante în plan social. Pentru aceasta, însă, sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, împreună cu un prieten. Vă sfătuim să profitați de acest moment favorabil.

Pești: Dimineață aveți șansa să găsiți un serviciu mai bine plătit sau să fiți promovat. Veți avea responsabilități mai mari, dar și câștigurile vor fi pe măsură. Consultați-vă cu partenerul de viață. Țineți cont și de sfaturile unei persoane cu experiență din familie!

Sursa: eastrolog.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4708 secunde