Horoscop

274
Horoscop - horoscop-1485347266.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu sunteți în formă și nu vă simțiți în stare să terminați o lucrare importantă. Nu vă asumați noi responsabilități! Riscați să vă irosiți energia.


Taur: O cunoștință vă solicită sprijinul într-o problemă de afaceri, de pe urma căreia veți avea de câștigat și dumneavoastră. După o zi destul de agitată, petreceți o seară romantică împreună cu persoana iubită. 


Gemeni: O rudă mai în vârstă vă ajută să luați o decizie importantă în privința relațiilor sentimentale. Simțul practic nu vă ajută astăzi, dar vă puteți baza pe sprijinul familiei și al prietenilor.


Rac: Se pare că traversați o perioadă în care lipsa banilor vă neliniștește. În prima parte a zilei, nu este exclus să întâmpinați dificultăți la locul de muncă. Colegii și șefii vă înțeleg și vă ajută. N-ar strica să acordați mai multă atenție familiei. 


Leu: Un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere. Nu luați o decizie astăzi, pentru că riscați să nu fie cea bună. Relațiile sentimentale decurg foarte bine. Petreceți o seară romantică în compania partenerului de viață. 


Fecioară: S-ar putea să fiți cam confuz astăzi. Vă sfătuim să lăsați afacerile pe mâine, oricât ar părea de urgente, altfel riscați să luați decizii greșite, cu consecințe grave. Pe plan sentimental parcurgeți o perioadă favorabilă. 


Balanță: Ar fi bine să nu vă faceți un program strict, pentru că veți fi nevoit să-l schimbați de câteva ori. Faceți mai multe drumuri scurte în interesul familiei. Este o zi favorabilă rezolvării unor probleme financiare. 


Scorpion: În prima parte a zilei nu vă reușește mai nimic și simțiți că vă irosiți energia. Prietenii și familia vă înțeleg și vă ajută. Nu refuzați ajutorul pe care vi-l oferă o persoană mai în vârstă din familie!


Săgetător: Nu este o zi bună pentru investiții sau pentru afaceri. În cursul dimineții primiți o veste de la o rudă apropiată, care vă schimbă planurile în legătură cu o călătorie.


Capricorn: Nu este recomandabil să vă asumați noi responsabilități la locul de muncă. Amânați deciziile importante și păstrați-vă calmul în discuțiile cu colegii! Situația financiară este destul de bună. 


Vărsător: Grijile pe care vi le faceți nu sunt justificate. Aveți șanse reale de reușită, atât pe plan social, cât și sentimental. Nervozitatea pe care o resimțiți se datorează oboselii acumulate. Ocupați-vă de activități de rutină și odihniți-vă mai mult! 


Pești: Se pare că intuiția nu vă ajută astăzi, dar vă puteți baza pe sfaturile unei rude mai în vârstă. Evitați întâlnirile de afaceri și amânați deciziile importante.


Sursa: eastrolog.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.9903 secunde