Horoscop

239
Horoscop - horoscop-1485260973.jpg

Articole recomandate

Berbec: S-ar putea să fiți indispus și să nu aveți chef de nimeni și de nimic. Riscați să vă izolați. Vă recomandăm să fiți mai sociabil.

Taur: Nu este o zi favorabilă călătoriilor și câștigurilor financiare. Inhibiția și lipsa de sociabilitate ar putea să vă conducă la eșecuri în afaceri și deziluzii în plan social.

Gemeni: Astăzi sunteți puțin inhibat, motiv pentru care puteți avea dificultăți de comunicare. Vă recomandăm să evitați ieșirile cu prietenii și, mai ales, cu persoanele importante.

Rac: Dimineață, colegii și familia fac eforturi să vă scoată din starea de apatie care vă face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină obosela acumulată sau problemele financiare care vă frământă.

Leu: Nu este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Resimțiți o stare de inhibiție care vă împiedică să vă exprimați clar. Încercați să vă relaxați și să faceți planuri de viitor, pentru familie!

Fecioară: Astăzi simțiți nevoia să faceți lucruri noi. Este o zi favorabilă relațiilor sentimentale și treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărata lor valoare.

Balanță: De dimineață aveți multe probleme de rezolvat, dar aveți suficientă energie pentru a le face față. S-ar putea să întâmpinați dificultăți de natură financiară.

Scorpion: Lăsați-o mai ușor cu munca și aplecați-vă mai mult spre problemele sentimentale. Amânați-vă proiectele de afaceri, pentru că s-ar putea să pierdeți o sumă importantă!

Săgetător: De dimineață aveți ocazia să demarați o afacere. Mai stați două-trei zile înainte de a lua o hotărâre! Aveți toate șansele să petreceți cu partenerul o seară romantică.

Capricorn: Nu sunteți prea comunicativ, motiv pentru care relațiile sociale și sentimentale pot avea de suferit. Vă recomandăm să nu începeți activități noi, să nu începeți noi afaceri.

Vărsător: Sunteți într-o formă intelectuală deosebită. Aveți succes în activitățile legate de familie și cămin. Vă sfătuim să vă stabiliți clar prioritățile, ca să nu pierdeți timpul.

Pești: Simțiți nevoia să vorbiți cu o persoană de sex opus, despre problemele dumneavoastră sentimentale. Este posibil să credeți că sunteți neglijat. Nu vă lăsați pradă melancoliei.

sursa: eastrolog.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2675 secunde