Horoscop

308
Horoscop - horoscop-1483977051.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai găsit niște oferte extraordinare pentru o vacanță. Pentru că trebuie să investești o sumă importantă de bani, astrele te sfătuiesc să discuți și cu iubitul sau cu familia ta.

Taur: Te așteaptă o zi bună azi, în care vei discuta cu câțiva prieteni apropiați, care au venit în vizită la tine după ce nu i-ai mai văzut de ceva vreme. Nu îți face griji, vă veți înțelege ca odinioară.

Gemeni: Azi te vei descurca minunat la un proiect pe care îl desfășurați la muncă. Trebuie să convingeți niște clienți să vi se alăture sau să negociați niște implementări, iar tu ești ales să conduci discuțiile.

Rac: Ți se cere să te implici azi într-un proiect la muncă, care ți se pare însă înspăimântător, deoarece o să lucrezi cu oameni pe care nu îi cunoști. Astrele sunt de părere că ar trebui să spui da provocării.

Leu: Pregătește-te să scoți la iveală firea ta sociabilă, de-oarece azi vei cunoaște niște oameni importanți, care te pot ajuta să avansezi în carieră. Încearcă să lași deoparte lucrurile care nu îți plac.

Fecioară: Deoarece ziua de azi este una foarte bună pentru comunicare, astrele te îndeamnă să faci tot posibilul pentru a purta o discuție cu șeful tău. Vrei de multă vreme să îl rogi să îți ofere sarcini supli-smentare sau să îți crească salariul.

Balanță: Natura ta plăcută nu îți va aduce prea multe beneficii azi, deoarece ești aleasă la muncă sau în cercul de prieteni să fii cea care va da o veste proastă cuiva pe care nu îl cunoști prea bine.

Scorpion: Azi vorbești mai mult ca de obicei, ceea ce nu este un lucru bun. Volubilitatea de azi te va determina să iei contact cu oameni care nu îți plac și să te enervezi mai tare și mai repede decât ai crede.

Săgetător: Ai o favoare pe care vrei de multă vreme să o ceri de la o persoană pe care nu o cunoști foarte bine. Acum este cel mai bun moment, pentru că nicio rugăminte a ta nu poate fi refuzată.

Capricorn: Azi lași la o parte apetitul tău pentru muncă și te dovedești mai sociabil și mai abordabil ca de obicei. Rezultatul este că vei primi oaspeți, niște prieteni care profită de buna ta dispoziție pentru a-ți face o vizită.

Vărsător: Ai o influență extrem de pozitivă asupra unei rude mai tinere, care va lua o hotărâre importantă pentru viitorul ei, grație unui sfat pe care îl primește de la tine.

Pești: Renunță la ideea că îți vei petrece ziua de azi în compania prietenilor sau a familiei, pentru că vei fi ocupat să consolezi o colegă de serviciu care trece printr-o perioadă foarte grea. Deși nu erați apropiați, ai fost singurul care a observat că se simte rău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 06 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 05 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 04 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 03 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 29 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.8599 secunde