Horoscop

247
Horoscop - horoscop-1482334877.jpg

Articole recomandate

Berbec: Aveți șanse maxime să obțineți mici câștiguri care vă redresează bugetul. Puteți să vă gândiți la viitor și chiar să faceți investiții pe termen lung. Menajați-vă sănătatea! Ar fi bine să vă odihniți mai mult.

Taur: Începeți o lucrare importantă, de pe urma căreia puteți câștiga bine. Ca să aveți mai multe șanse, vă sfătuim să vă temperați spiritul critic. Este posibil să aveți un conflict cu un prieten sau cu partenerul de viață.

Gemeni: O problemă de familie vă obligă să faceți mai multe drumuri. Deși întâmpinați o serie de dificultăți, vă descurcați foarte bine. Aveți o zi bună la capitolul comunicare.

Rac: Problemele financiare nu vă dau pace, dar reușiți să vă păstrați optimismul și sunteți departe de a vă da bătut. Dimineață vă merge exce-lent, dar vă sfătuim să nu lăsați garda jos și să fiți atent la hotărârile importante.

Leu: Comunicați excelent cu cei din jur. Dacă vi se propune o afacere sau o colaborare, ar fi bine să acceptați. Puteți câștiga bine. După-amiază ar fi bine să rămâneți acasă. Vă recomandăm să nu neglijați problemele de familie.

Fecioară: Sunteți bine dispus și atrageți cu ușurință simpatia celor din jur. S-ar putea chiar să fiți inițiatorul unei excursii sau a unei petreceri. Vă sfătuim să fiți atent la bani și să nu cheltuiți mai mult decât vă puteți permite.

Balanță: Dimineață s-ar putea să plecați într-o scurtă călătorie în interes personal. Faceți cunoștință cu o persoană cu care vă veți asocia într-o afacere. Partenerul de viață se bucură să îi dați vești bune.

Scorpion: Aveți succes în afaceri și reușiți să câștigați o sumă frumoasă. Mai mult, după-amiază vi se propune o colaborare. Dacă trebuie să călătoriți, puteți fi optimist. Nu se întrevăd niciun fel de probleme.

Săgetător: Sunteți optimist și aveți șanse de reușită pe toate planurile. Relațiile cu colaboratorii decurg foarte bine. Reușiți să faceți rost de bani pentru a rezolva o problemă.

Capricorn: Dimineață, sunteți stresat de o problemă de afaceri. Va trebui să alergați în stânga și-n dreapta ca să o rezolvați, dar efor-turile vă vor fi răsplătite. Nu neglijați relațiile sentimentale! Vă sfătuim să vă odihniți mai mult.

Vărsător: Deși nu prea vă mai rămâne timp liber, ambiția de a termina ce ați început nu poate să vă aducă decât câștiguri. Totuși, ar fi bine să vă organizați în așa fel încât să nu neglijați nici familia.

Pești: După o perioadă nefa-vorabilă pe plan social și sentimental, situația se schimbă complet. Bucurați-vă și nu vă mai puneți atâtea întrebări! Spre seară, aflați că s-ar putea să plecați într-o călătorie.

Sursa: eastrolog.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3974 secunde