Mai multe ştiri online:

HOROSCOP

Ştire online publicată Joi, 10 Ianuarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Berbec: Afirmarea pe plan profesional este cheia succesului. Sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte și să vă ocupați de o investiție. Nu este exclus să aveți dificultăți din cauza birocrației.

Taur: Astăzi este o zi perfectă pentru afirmare, dar doar pe plan social. Aveți idei foarte bune și puteți să începeți o activitate nouă. Țineți cont de sfaturile unei persoane care a avut succes în problema ce vă frământă!

Gemeni: În prima parte a zilei, luați o decizie importantă, care se va dovedi inspirată. Dacă vi se propune o colaborare, nu stați mult pe gânduri! Puteți câștiga bani frumoși.

Rac: Sunteți agitat și nimic nu vă mulțumește. Aveți tendința să îi criticați pe cei care încearcă să vă dea diverse sfaturi. Ar fi bine să vă temperați un pic comportamentul.

Leu: Câștigați bine dintr-o activitate comercială de care vă ocupați serios. Sunteți comunicativ și acest lucru vă ajută să rezolvați divergențele dintre colegii de serviciu.

Fecioară: Astăzi vă dedicați familiei. Dimineață reușiți să rezolvați o problemă care vă frământă. Pe plan profesional, treceți printr-o perioadă favorabilă și aveți ocazia să vă puneți ideile în practică.

Balanță: O călătorie neprevăzută vă va da planurile peste cap, dar veți trece cu bine peste această situație. Puteți să comunicați mai mult cu familia. În ciuda obstacolelor, reu-șiți să finalizați o activitate intelectuală.

Scorpion: La serviciu, șefii vă apreciază ideile excelente, dar colegii vor fi un pic invidioși. Luați decizii inspirate și reușiți să duceți la bun sfârșit obligațiile pe care vi le-ați asumat.

Săgetător: Puteți avea succes pe plan profesional, la studii și în călătorii. Ar fi ideal să profitați de acest context favorabil. Aveți ocazia să vă lărgiți orizontul intelectual și să izbândiți pe plan social.

Capricorn: Doriți să începeți o viață nouă. Vă dedicați timpul liber planurilor de pornire a unei afaceri. Puteți fi optimist, deoarece aveți șanse să vă descurcați cu cheltuieli minime.

Vărsător: Creativitatea ieșită din comun vă caracterizează. Aveți ocazia să faceți o investiție importantă, care se va dovedi profitabilă mai curând decât vă așteptați. Fiți mai atent cu partenerul de viață!

Pești: Lucrurile merg foarte bine pe toate planurile. Sunteți apreciat pentru hotărârea și seriozitatea dumneavoastră.

Distribuie :

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8917 secunde