HOROSCOP

376
HOROSCOP - horoscop-1443440382.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cele mai frumoase momente nu se caută, ci se construiesc. Iar tu ești un geniu din acest punct de vedere. Excelezi în a-i face pe cei din jur să fie fericiți, iar ei, la rândul lor, te ajută să ai mereu zâmbetul pe chip.

Taur: Faci schimb de opinii cu o persoană pe care o suspectezi că este un pic prea cicălitoare și limitată. Dar după primele momente de dialog constați că de fapt nu ai avut dreptate și ai judecat greșit.

Gemeni: Te-ai convins, din nou chiar, că aparențele înșeală. Ai luat decizia ca de acum încolo să nu mai critici, ci să dai un răgaz oamenilor înainte de a le pune etichete. Nu te mai lansa în critici gratuite.

Rac: Plecarea dintr-un loc în care nu mai ești bine primit este singura opțiune la îndemână. Chiar dacă nu este o soluție pe care să o iei cu tot sufletul, vei vedea că mai devreme sau mai târziu vei înțelege că ți-ai făcut un bine infinit.

Leu: Comportamentul pe care îl ai în ultima perioada nu te reprezintă. Oricât de multe ai putea să obții de pe urma celor din jur, nu uita că nu îți stă în caracter să urmărești doar partea materială.

Fecioară: De obicei, lucrurile frumoase trebuie împărțite cu cei dragi. Mai ales când vorbim de sentimente și gesturi de iubire. Așadar, nu te zgârci în a le spune celor dragi că îi iubești și că sunt importanți pentru tine.

Balanță: Nu vei câștiga mare lucru dacă vei continua să le reproșezi celor din jur că ei sunt singurii vinovați de nefericirea ta. Privește adânc în sufletul tău și vei vedea că frustrările derivă din cu totul alte probleme.

Scorpion: Încearcă să îți vezi de treabă și să nu te mai preo-cupe ce fac cei din jur. Chiar dacă este greu pentru tine să scapi de acest obicei nociv, vei observa că vei avea mai multă energie pentru lucrurile importante.

Săgetător: Evită discuțiile în contradictoriu, mai ales la locul de muncă, pentru că pur și simplu nu ți-ai găsit momentul potrivit. Dacă cei din jur au păreri proprii, este bine să le iei ca atare. Respectă-le acest drept.

Capricorn: Pui etichete peste etichete și sortezi oamenii în funcție de convingerile tale...limitative de cele mai multe ori. Încerci să arunci responsabilitățile când pe unul, când pe altul, iar tu nu vrei să faci nimic, nici măcar pentru tine.

Vărsător: Dacă toate zilele ar începe cum a început cea de azi, ai putea spune că ești cel mai norocos om. Pur și simplu ai fi mult mai bogat. Primești o sumă de bani și decizi să investești într-un vis pe care l-ai avut cândva.

Pești: Nu trebuie să fii de acord cu sfaturile pe care le primești de la o persoană în vârstă, dar măcar trebuie să ai decența de a asculta ceea ce ți se spune. Uneori, oamenii îți vor binele, chiar dacă nu știu să se manifeste ca atare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Decembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5365 secunde