HOROSCOP

304
HOROSCOP - horoscop-1443187223.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu te mai grăbi să termini lucrurile înainte de termen, pentru că riști să dai totul peste cap. Nu uita că ceea ce ai de făcut va contribui semnificativ la șansele tale de a fi promovat. Dă-ți interesul.

Taur: Naivitatea ta este dusă la extrem azi. Atunci când vei înțelege că ai drepturi pe care trebuie să ți le ceri, te vei simți de-a dreptul ușurat și bucuros. Ai de lucru până atunci.

Gemeni: Nu mai cere prea multe detalii despre persoanele care nu sunt strict interesate de munca ta, pentru că riști să fii catalogat greșit. În domeniul tău, discreția este foarte importantă și te ajută să te poziționezi deasupra celor cu care lucrezi.

Rac: Ai mult de așteptat până ce acea persoană care ți-a cam făcut zile fripte să dea un semn de viață. Ești un pic cam nerăbdător, și acest lucru nu te va ajuta prea mult. Mai bine detașează-te de rezultat.

Leu: Ai ajuns aici datorită curajului pe care l-ai dobândit zi de zi și pe care îl manifești la orice pas. Ai învățat să îți pese mai puțin de etichetele puse de cei din jur și mai mult de propriile nevoi și aspirații.

Fecioară: Din experiența personală poți face multe afirmații care să fie luate drept reper de cei mai mici decât tine, dar pe care vrei să îi ajuți să crească. Ești de apreciat pentru bunătatea cu care îți tratezi colegii.

Balanță: Ajutorul venit din partea ta are mereu nevoie de recompense. Chiar dacă spui că ajuți necondiționat, aștepți de fapt ceva în schimb. Conform faptelor tale, vei primi multe lucruri bune de la viață.

Scorpion: Deși mulți ți-au spus că ar trebui să îți schimbi atitudinea în relația cu partenerul de viață, tu știi că acest lucru nu este atât de ușor, după atâția ani de conviețuire. Nu uita, mai bine mai târziu decât niciodată.

Săgetător: Fii curajos și spune lucrurilor pe nume. Nu te mai lăsa călcat în picioare de unul și de altul doar din teama de a nu fi catalogat într-un mod negativ. Ești de valoare și asta contează cel mai mult.

Capricorn: Nu cei din jur decid ce este mai bine pentru tine și ce nu. Deși cam asta este tendința. Sfaturile pe care le primești sunt doar simple vorbe care te ancorează în realitate. Intuiția nu te va înșela nici de data asta.

Vărsător: În sfârșit se anunță o perioadă cu mai mult timp liber, presărat cu relaxare și odihnă. Parcă te sperie ideea asta, având în vedere ritmul frenetic în care lucrezi de obicei.

Pești: Ar fi indicat să iei de la capăt un lucru pe care știi că l-ai făcut prost și în grabă. Nu de alta, dar se anunță un control drastic și nu vrei să fii tras la răspundere pentru ceva atât de mărunt, dar pentru care nu ți-ai dat interesul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Dau nevastă la schimb...
Marţi, 08 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Blondele sunt gură spartă
Luni, 07 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Codul Rutier pentru constănțeni!
Joi, 10 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 09 Ianuarie 2019
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Ianuarie 2019
Stire din Fun : Bancuri
Pagina a fost generata in 0.5668 secunde