HOROSCOP

204
HOROSCOP - horoscop-1442320653.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se pare că vei primi o vizită neașteptată, dar care te va bucura nespus de mult. Nu sta pe gânduri și pregătește-te să-ți întâmpini musafirii așa cum se cuvine.

Taur: Călătoria pe care ai planificat-o se pare că s-a amânat. Însă nu-ți despacheta bagajele, pentru că, atunci când te aștepți mai puțin, o să primești o ofertă de nerefuzat.

Gemeni: Un coleg te cam enervează, dar nu e cazul să îți pierzi controlul. Fii diplomat și explică-i unde greșește. Cu siguranță, data viitoare nu te va mai deranja.

Rac: Te așteaptă o zi plină de evenimente. Fii cu zâmbetul pe buze și fă-le viața frumoasă celor din jur. Până la urmă, asta te și caracterizează!

Leu: Azi e o zi bună pentru schimbări. Optimismul care te caracterizează te va ajuta să ai succes în tot ce-ți propui. Ar fi bine să-ți pui ordine în gânduri.

Fecioară: Se anunță o săptămână aglomerată pentru tine. Fă-ți un program și te vei adapta la toate problemele și evenimentele.

Balanță: Se pare că ai avut o noapte agitată, însă nu este cazul să-ți faci griji. Ieși la o plimbare în parc, întâlnește-te cu prietenii, vizionează un film și vei uita de probleme.

Scorpion: Ești obosit și tensionat. Aștepți cu nerăbdare zile senine și vești bune. Bucură-te de compania celor dragi și sigur te vei încărca cu energie pozitivă.

Săgetător: Deși ești o persoană corectă, cei din jur te acuză de lucruri urâte. Sfatul nostru este să nu dai curs răutăților și să-ți vezi de treabă.

Capricorn: Ia-ți inima în dinți și fă schimbările pe care ți le dorești. Nu vei regreta, ci din contră, o să ai satisfacții mari.

Vărsător: Traversezi o perioadă calmă, totul în jurul tău pare că merge ca pe roate. Ești cu gândul departe, la niște rude. Ar trebui să-ți faci bagajele și să le faci o vizită-surpriză!

Pești: Nu ai motive de tristețe și supărare. Deși starea ta spune altceva, sfatul nostru este să uiți măcar pentru o clipă de veștile rele pe care le-ai auzit în ultima perioadă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.2815 secunde