HOROSCOP

170
HOROSCOP - horoscop-1442231107.jpg

Articole recomandate

Berbec: Stai cu sufletul la gură în așteptarea acelei permisiuni care îți va schimba programul săptămânal. Rutina devine un vis. Ai de rezolvat multe probleme, dar te vei descurca cum nu se poate mai bine.

Taur: Sfaturile tale sunt dintre cele mai bune, de aceea toți cei care stau în preajma ta îți pun multe întrebări. Răbdarea ta este conta-gioasă, îi impulsionezi și pe cei din jur să fie ca tine.

Gemeni: Astăzi nu este o zi bună pentru afaceri. Starea de confuzie persistă, motiv pentru care va trebui să o iei de la capăt cu toate lucrurile pe care credeai că le-ai făcut bine.

Rac: Ideile tale sunt relativ bune, dar, când un coleg va fi mult mai bine pregătit decât tine, vei face o adevărată tragedie din asta. Mai bine pui mâna și înveți de la el.

Leu: Nu ai motive de tristețe și totuși starea ta spune cu totul altceva. Sfatul nostru este să găsești bucuria în lucrurile mărunte și să uiți măcar pentru o clipă de neajunsuri.

Fecioară: Primești o sumă de bani pe care nu o vezi prea mult în portofelul tău. O cheltuială suplimentară se ivește ca de nicăieri și va trebui să iei măsurile necesare.

Balanță: Ai noroc că foarte mulți oameni apreciază tot ceea ce faci tu pentru ei, lucru important în ziua de azi. Nu ai răbdarea necesară să duci toate lucrurile la bun sfârșit, dar te vei adapta până la urmă.

Scorpion: Ai primit un dar foarte important și încerci, pe cât posibil, să mulțumești cumva celui care ți-a făcut ziua mai bună. Începi prin a-i telefona. Seara va veni cu o surpriză mult mai mare.

Săgetător: Te agiți prea mult pentru lucrurile minore și lipsite de importanță. Ar trebui să acționezi cu mai multă băgare de seamă atunci când ți se fac propuneri de colaborare.

Capricorn: Ești cu ochii în patru pe ofertele care apar la diverse produse. Ești pe punctul de a face o investiție foarte mare în cămin, dar nu vrei să dai greș. Vei reuși!

Vărsător: Optimismul tău este peste limite. Cei din jur te suspectează că ai câștigat vreun premiu sau ai moștenit vreo avere. Dar, de fapt, gândurile tale sunt pozitive.

Pești: Pleci departe pentru o scurtă perioadă de timp, din dorința de a vedea și alte moduri de a face afaceri. Vrei să te lansezi într-un nou proiect, dar îți lipsește planul de atac. Ia-o treptat, altfel te vei pierde pe drum.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 31 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3657 secunde