HOROSCOP

178
HOROSCOP - horoscop-1441973878.jpg

Articole recomandate

Berbec: Cu timpul liber stai prost, dar asta nu te împiedică să te și distrezi din când în când. De altfel, este secretul tău de a fi mereu într-o formă de invidiat.

Taur: Cu sănătatea stai perfect. Mai rău stai la capitolul finanțe. Și totul din propria vină. Ai cheltuit banii pe lucruri de-a dreptul inutile și ești pus în situația de a face alte datorii.

Gemeni: Uneori, lucrurile care ți se par grele sunt de fapt cele care te ajută să te reinventezi și să te afirmi. Este mult mai indicat să lupți pentru ce îți dorești decât să obții totul cât ai bate din palme.

Rac: Atunci când ceva nu îți convine, prima ta reacție este să te răstești la cei din jur. Dacă tu crezi că vei ajunge departe cu acest com-portament trebuie să afli că te înșeli. Nu așa se rezolvă lucrurile.

Leu: Toate lucrurile pe care trebuie să le rezolvi tu sunt urgente. Stresul pune stăpânire pe tine și ușor, ușor, vei ceda psihic. Mai multă detașare nu ar strica absolut deloc.

Fecioară: O veste pe care o primești după-amiază îți dă peste cap planurile și te face să rescrii prioritățile zilei. Chiar dacă urăști acest lucru, vei pleca, din nou, într-o delegație.

Balanță: Speranța moare ultima, spune o vorbă din popor. Ar trebui să știi că nici în cazul tău nu există excepție. Continuă să crezi că lucrurile se vor ameliora și vei fi din nou în starea ta de fericire.

Scorpion: Ziua de azi este dedicată exclusiv planurilor familiale. De foarte multă vreme nu ai mai petrecut timp cu cei dragi și iată că, vrând nevrând, au apărut primele mustrări.

Săgetător: Deznădejdea care te acaparează azi va fi din ce în ce mai adâncă. Suferi pentru că o pro-blemă pe care o puteai rezolva a făcut rău unui prieten. Te învinovățești și încerci să redresezi situația.

Capricorn: Ai noroc de o zi așa cum ți-ai dorit. Planurile tale merg ca pe roate și totul se întâmplă exact cum ai sperat. Se pare că soarele a răsărit din nou și pe strada ta.

Vărsător: Ajutorul tău nemărginit va fi apreciat la justa lui valoare. Încerci lucrurile care nu îți plac, dar nu dispera! Rezultatele nu se vor vedea cât ai bate din palme.

Pești: Uneori, cel mai bine este să taci, chiar dacă știi mersul lucrurilor. Nu este indicat să începi să spui în dreapta și-n stânga ce ai văzut tu, cu ochii tăi. Este calea sigură de a nu-ți face dușmani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 31 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5306 secunde