HOROSCOP

158
HOROSCOP - horoscop-1441887678.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești în pană de idei, dar acest lucru este pentru tine un pas înainte. Te vezi pus în situația de a improviza ceva, astfel încât sarcinile de serviciu să fie duse la bun sfârșit ca de obicei.

Taur: Ai chefuit foarte mult în ultima perioadă, motiv pentru care ai cam început să te resimți. O pauză este soluția ideală pentru a-ți recăpăta forțele.

Gemeni: De muncă nu vei scăpa nici în această zi. Vei avea de rezolvat o mulțime de situații, iar sprijinul partenerului te va face să te simți mai ocrotit și mai încrezător.

Rac: Entuziasmul afectiv este la limita superioară, așa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de suflet va fi o plăcere. Din păcate, programul tău pentru timpul liber nu va fi cel pe care ți-l dorești.

Leu: Relația cu colegii va fi cam agitată și vei avea parte de obstacole. Dar vei trece cu bine peste ele, pentru că stilul tău de a aborda lucrurile te ajută extrem de mult.

Fecioară: Colaborările ți-ar putea aduce unele satisfacții în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari. În această perioadă, ești cam impulsiv și riști să ai tot felul de neînțelegeri cu cei din jur.

Balanță: Situația bugetului tău este suficient de bună încât să îți permiți să ieși la cumpărături. N-ar fi exclus ca, datorită sprijinului unui prieten, să câștigi și o altă sumă de bani.

Scorpion: Vei primi multe oferte pe care ai face bine să le studiezi cât se poate de atent. La serviciu, ți se vor face complimente pe care nu este cazul să le crezi în totalitate. Fii precaut!

Săgetător: Ți s-au pregătit niște bani sau poate un cadou. Relația cu persoană iubită are șanse de a se îmbunătăți cu condiția să nu dai curs impulsivității verbale.

Capricorn: Nervii și starea de agitație te cam epuizează. Orice ai avea de gând să faci, ține minte că la locul de muncă ești baza, deci mare grijă în responsabilitatea cui lași sarcinile tale.

Vărsător: Deși te concentrezi puțin mai greu, ideile nu îți lipsesc. Intenționezi să îți îmbunătățești imaginea, căci evenimentele te vor aduce în centrul atenției grupului în care îți petreci timpul liber.

Pești: Nimic nu te mai mulțumește și nu mai găsești consolare în lucrurile care altădată erau o reală terapie pentru tine. Indicat ar fi să te gândești la o reinventare a propriei persoane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 31 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.3408 secunde