HOROSCOP

214
HOROSCOP - horoscop-1441801679.jpg

Articole recomandate

Berbec: Chiar dacă problemele de sănătate au dispărut după multe zile de chin, nu trebuie să te culci pe o ureche. Urmează medicația și ai mare grijă să nu repeți greșelile care au dus la apariția bolii.

Taur: Ai de a face cu oameni mai puțin drăguți, dar asta nu înseamnă că ești mai puțin disponibil. Îți vei face treaba foarte bine, cu aceeași dăruire ca până acum. Ești în stare să muți și munții din loc pentru pasiunea ta.

Gemeni: Norocul îți face cu ochiul azi, dar nu ești mulțumit de rezultat. Ai fi vrut să fii mai deschis la nou, să ceri mai multe de la cei cu care lucrezi, pentru că stai cu impresia că ai făcut singur tot ce era de făcut.

Rac: Nemulțumirile tale derivă din faptul că vrei perfecțiune sub orice formă. Nu este o alegere inspirată. Riști să îi îndepărtezi de lângă tine pe cei dragi. Încearcă să fii mai relaxat!

Leu: Încercările tale de a schimba comportamentul unor persoane vor eșua fără drept de apel. Soluția ta este una inspirată, dar vei stârni controverse și vei agita apele.

Fecioară: Minciunile pe care le-ai tot auzit sunt cele care te-au convins că meriți ceva mai bun. Nu mai asculta ce spun unii și alții. Fii propriul tău stăpân și acționează exact cum simți tu că este optim.

Balanță: Ai multe dorințe pe care le-ai vrea împlinite, dar lipsa de timp te împiedică să iei măsuri. Te-ai cam plafonat, dar asta nu înseamnă că vei capitula. Mai ai multe de arătat.

Scorpion: Meseria ta este cea care te ajută să fii într-o formă de zile mari. Cei care te cunosc îți cer mereu rețeta, dar tu nu știi ce să le spui. Ești plin de inspirație, mereu în centrul atenției, și pur și simplu emani energie prin toți porii.

Săgetător: Ai cam obosit și asta se vede în randamentul slab pe care îl dai la locul de muncă. Nu te mai obosi să explici ce și cum, pur și simplu ia-ți un concediu și rezolvă problema. Nu vei ajunge nicăieri în acest ritm.

Capricorn: Ai impresia că cineva îți sabotează eforturile de a aduce în prim plan proiectul la care ai lucrat cu drag și spor. Invidia și răutatea sunt la cote maxime în această perioadă. Nu te lăsa intimidat, crezi în tine.

Vărsător: Primești acea sumă de bani la care nu te mai așteptai vreodată. Așadar, ziua ta începe cum nu se poate mai bine. Vei fi plin de voie bună până seara. Evenimentele bune se țin lanț.

Pești: Ai încredere în cine nu trebuie, iar acest lucru te va costa scump. Nu ai idee încotro să te îndrepți, pentru că dorințele tale de a fi cel mai bun sunt umbrite de piedicile care îți ies în cale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Fun : Păcate în sala  de fitness
Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Fun : Sexul cu Maria, consecințe grave
Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 10 Septembrie 2015
Stire din Fun : La 99 de ani, fără dușmani
Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Fun : Legile lui Murphy, despre SEX
Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Fun : Întrebări de baraj,  de la fiu pentru tată
Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Fun : Iarba din curte, afacere profitabilă
Miercuri, 09 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Fun : Cum agăți o fată pe aeroport
Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Fun : Lipsa de sex e boală grea
Pagina a fost generata in 0.4503 secunde