HOROSCOP

190
HOROSCOP - horoscop-1441720473.jpg

Articole recomandate

Berbec: Prea multe probleme pe plan sentimental. Sfaturile prietenilor vă pot fi foarte utile, dar nu vreți să le acceptați sub niciun chip. Atitudinea aceasta este dău-nătoare.

Taur: În prima parte a zilei, sunteți cam visător. Atenție, pentru că aveți multe probleme de dus la bun sfârșit! Nu este momentul să începeți noi activități.

Gemeni: Din cauza dificultăților financiare, sunteți tentat să renunțați la o călătorie în interesul familiei. Este o decizie delicată, pentru că riscați să vă indispuneți partenerul de viață.

Rac: În prima parte a zilei, sunteți indispus din cauza unei decizii pripite luate de partenerul de afaceri în privința unei investiții. Păstrați-vă calmul, dacă nu vreți să complicați situația!

Leu: Survin evenimente neașteptate care vă dau programul peste cap. Se pare că sunteți nevoit să plecați într-o delegație anunțată în ultimul moment.

Fecioară: Ați făcut mari eforturi pentru a găsi noi surse de venituri, iar acum vă simțiți epuizat. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile. În curând, un prieten vă va propune o colaborare.

Balanță: În prima parte a zilei, sunteți cu capul în nori. Până reușiți să reveniți cu picioarele pe pământ, vă sfătuim să fiți prudent și să nu vă implicați în activități importante.

Scorpion: Capacitatea creativă atinge o cotă ridicată și ar fi bine să o folosiți pentru rezolvarea problemelor profesionale și de afaceri. Relațiile sentimentale pot fi foarte bune, dacă vă stăpâniți tentația de a-i face reproșuri persoanei iubite.

Săgetător: Aveți mari șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin, cu condiția să vă organizați bine timpul. Este recoman-dabil să amânați deciziile în afaceri.

Capricorn: Astăzi nu sunteți prea comunicativ și ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luați decizii importante în domeniul profesional.

Vărsător: Sunteți foarte preocupat de problemele financiare și aveți tendința să neglijați relațiile sentimentale. Nu este exclus ca par-tenerul de viață să vă reproșeze acest lucru.

Pești: Se pare că sunteți indispus din cauza unui eșec în afaceri. Păstrați-vă calmul și limitați-vă la activități de rutină!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 31 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5298 secunde