HOROSCOP

191
HOROSCOP - horoscop-1441373908.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi, întâmpini probleme pe toate planurile. Dacă au început să apară piedicile, este un semn că nu vei mai ajunge acolo unde ți-ai propus, de aceea e bine să ai întotdeauna un plan de rezervă.

Taur: Alegerea pe care o faci acum nu duce acolo unde ai sperat, ca atare deschide bine ochii înainte de a da răspunsul final. E posibil să greșești, dar vei avea multe de învățat.

Gemeni: Vei cunoaște o persoană care se va dovedi a fi salvatorul tău. Intervine în afacerile tale cu un sfat eliberator care te ajută să treci mai departe, la etapele următoare.

Rac: Nu știi dacă să te bucuri entuziast la vestea bună care vine azi sau să mai aștepți să se așeze lucrurile. Ceva îți spune că în spatele veștii bune s-ar mai afla și altceva care ar putea strica toată bucuria de acum.

Leu: Aștepți de mult timp un eveniment și cum acesta se apropie, începi să ai emoții foarte profunde. Lucrurile se mișcă mai repede și îți vezi visul prinzând contur.

Fecioară: Norocul poate apărea azi în plan sentimental, de parcă ai trece prin locul potrivit în momentul potrivit pentru o întâlnire de suflet cu totul specială. Șansa poate fi de partea ta pentru a-ți oferi pe tavă fericirea.

Balanță: Durerile de cap și starea proastă nu îți dau pace. Ai vrea să ai parte de liniște, însă oriunde te duci, nimerești în mijlocul unui conflict. Pentru că nu ai energia necesară, preferi să-ți vezi de ale tale.

Scorpion: Este o zi în care odihna este pe primul plan și nimic nu te poate ridica din pat. Pe plan profesional, ești dispus să te adaptezi perfect situației.

Săgetător: Afacerile tale nu merg foarte bine și de aceea ești destul de îngrijorat. Vezi în toți partenerii posibili dușmani, iar suspi-ciunile nu îți fac bine.

Capricorn: Petrecerile se țin lanț pentru tine, iar acest lucru te bine dispune. Ai nevoie de ceva mai multă relaxare, pentru că, în ultima vreme, locul de muncă ți-a ocupat tot timpul.

Vărsător: Ți se reproșează faptul că nu dai atenție aspectelor importante din viața ta. Banii sunt preocuparea ta principală și te gândești ce poți face să obții mai mulți și mai repede.

Pești: Astăzi, ești dispus să faci numeroase sacrificii pentru ca situația financiară să se îmbunătățească. Relația de cuplu are ceva piedici din cauza unei persoane din familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 31 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4452 secunde