HOROSCOP

161
HOROSCOP - horoscop-1441286968.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi sunteți foarte emotiv și este posibil să aveți dificultăți în a vă exprima dorințele. Străduiți-vă să vă aranjați ideile și nu refuzați comunicarea!

Taur: Chiar dacă cei din jur vă apreciază ideile originale, ar fi bine să țineți cont și de părerile lor. Astăzi nu este în regulă să vă implicați în activități importante.

Gemeni: Bunăstarea din relațiile sentimentale este perturbată de intrigile unor presupuși prieteni. Puteți rezolva totul foarte ușor, cu calm și cu o vorbă bună. Nu criticați!

Rac: În primul interval al zilei, s-ar putea să fiți cam confuz. Nu răspundeți la provocările partenerului de viață! Dacă reușiți să evitați o discuție aprinsă, în scurt timp situația se va îmbunătăți de la sine.

Leu: Vă confruntați cu o situație mai puțin plăcută, motiv pentru care ar fi bine să acceptați ajutorul oferit de prieteni, pentru că numai așa puteți rezolva tot ce v-ați propus pentru astăzi. Când sunt doi, puterea crește!

Fecioară: Astăzi sunteți destul de confuz și nu este indicat să luați decizii importante. Vă sfătuim să amânați activitățile care necesită un efort intelectual deosebit.

Balanță: Încercați să nu vă mai pierdeți timpul cu activități care nu sunt strict necesare! Este o zi favorabilă schimbărilor în cămin și drumurilor scurte în interesul familiei.

Scorpion: Aveți tendința să vă ocupați de problemele per-sonale și să neglijați sarcinile de serviciu. Stresul acumulat peste zi creează discuții cu partenerul de viață.

Săgetător: Se anunță o zi bună, pentru că aveți șanse mari să găsiți un nou loc de muncă, așa cum vă doriți. Farmecul personal vă ajută să rezolvați unele probleme pe cale diplomatică.

Capricorn: Apar probleme pe plan sentimental, din cauza stării de emotivitate care vă împiedică să vă exprimați deschis și clar. Nu evitați comunicarea, ea este cheia pentru a rezolva problemele.

Vărsător: Este posibil să fiți indispus din cauza unor ne-plăceri pe plan sentimental. Totul se va rezolva în scurt timp, cu ajutorul unui prieten.

Pești: Starea de iritabilitate este cauzată de refuzul de a uita o situație neplăcută din trecut. Încercați să vă relaxați. Astăzi ar fi util pentru starea psihică să vă ocupați de activități casnice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 31 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 2.0593 secunde