HOROSCOP

219
HOROSCOP - horoscop-1441198942.jpg

Articole recomandate

Berbec: Muncești mult, te resimți, dar nu renunți. Pentru că trebuie să fii mereu un model pentru ceilalți și ceea ce faci este de fapt muncă împletită cu pasiune. Ești bine pe toate planurile, bucură-te de acest statut!

Taur: Devii din ce în ce mai cumpătat, mai ales că ți-ai dat seama că echilibrul psihic este cheia pentru starea de bine. Evită excesele de orice fel!

Gemeni: Dacă tu crezi că cei din jur îți vor face o statuie pentru că le sari mereu în ajutor, greșești foarte tare. Vei primi lovitura vieții din partea unui om pe care îl crezi un bun prieten. Îți vei schimba radical părerea.

Rac: O glumă proastă îți va strica ziua. Tu mergi pe principiul că orice adevăr se spune în glumă, dar ar trebui să știi că regula nu este general valabilă. Nu mai fi așa sensibil!

Leu: Vorbele spuse acum ceva vreme unor persoane pe care nu prea le ai la inimă se întorc împotriva ta. Și dacă tu crezi că vei scăpa cu una, cu două din această situație, te înșeli amarnic. Vei avea de tras!

Fecioară: Ai marele defect de a avea încredere în toate persoanele. Sortează-ți cu atenție oamenii de bază și ține pentru tine detaliile prea personale.

Balanță: Cel mai bine este să faci ce simți. Pentru că deciziile luate din frică sunt cele care te vor dezamăgi, dar nu la fel poți spune des-pre cele pe care le iei cu inima.

Scorpion: Te plângi neîncetat că deciziile pe care le iei nu valorează nici doi bani în ochii partenerului de viață. Să știi că ar trebui să cercetezi cu mult mai multă atenție cauzele care au dus la indiferența lui.

Săgetător: Pentru o sănătate puternică, trebuie să urmezi câteva reguli de bun-simț. Dar preocupările tale sunt cu totul altele și ai început deja să te resimți.

Capricorn: Ești cam aerian în ultima perioadă și te simți de parcă ai fi pierdut contactul cu realitatea. Oboseala este și ea de vină, dar nu uita că lipsa unui om drag te face să fii așa. Reia legăturile!

Vărsător: Tot răul spre bine. Ai încredere în curajul tău de a face lucrurile în propriul stil și vei vedea că rezultatele bune nu se vor lăsa așteptate prea mult.

Pești: Treci printr-o perioadă grea, dar ai norocul de a primi toată înțelegerea celor apropiați. Treptat, lucrurile vor reveni la normal, dar nu înainte ca tu să înveți o lecție zdravănă din toată întâmplarea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 31 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.97 secunde