HOROSCOP

181
HOROSCOP - horoscop-1441107628.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este ziua mult așteptată, în care primiți o sumă de bani tocmai bună pentru bugetul familiei. De asemenea, s-ar putea să primiți un credit pe care l-ați solicitat cu puțin timp în urmă.

Taur: Se pare că întâmpinați dificultăți financiare, însă le depășiți fără mari probleme. Veți avea nevoie de ceva ajutor. Pe plan sentimental, traversați o perioadă favorabilă.

Gemeni: Aveți ocazia să rezolvați o problemă care v-a făcut zile negre mult timp. În cursul dimineții, un prieten vă propune să vă asociați într-o afacere pe care a demarat-o cu puțin timp în urmă.

Rac: Aveți o zi grea, cu multe probleme de dus la capăt, dar sunteți în formă excelentă și reușiți să faceți față. Situația financiară nu este prea bună, dar nu este cazul să vă îngrijorați.

Leu: Este momentul să faceți schimbările dorite pe plan sentimental și în domeniul afacerilor. Relațiile cu partenerii sunt foarte bune și este un moment bun pentru a încheia contracte și a semna documente.

Fecioară: Sunteți plin de energie și puteți realiza tot ceea ce v-ați propus pentru azi. Aveți ocazia să obțineți un câștig financiar consistent, dar și să vă afirmați în societate.

Balanță: În prima parte a zilei, vă simțiți plin de energie și în stare de mari eforturi fizice. Vă sfătuim să nu vă supraestimați forțele, pentru că s-ar putea să aveți probleme de sănătate.

Scorpion: Aveți idei valoroase, apreciate de șefi și de colegii de serviciu. Sunteți în formă și puteți să finalizați tot ce ați început.

Săgetător: Este un moment favorabil pentru investiții sau pen-tru a începe o afacere. De asemenea, sunt favorizate întâlnirile romantice.

Capricorn: Puteți face schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan social și sentimental. Sunt favorizate relațiile de parteneriat, întâlnirile de afaceri și investițiile pentru cămin.

Vărsător: Puteți avea o mare reușită cu prilejul unei scurte călătorii în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de afaceri.

Pești: Sunteți nevoit să vă schimbați programul de mai multe ori, dar schimbările vă sunt benefice. Faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta cu sfaturi care mai de care mai utile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 31 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 21 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 2.2926 secunde