HOROSCOP

173
HOROSCOP - horoscop-1441026141.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai marele noroc de a lucra alături de oameni devotați, care te vor ajuta să mergi mai departe indiferent câte obstacole întâlnești în calea ta. Păstrează vii relațiile cu ei.

Taur: Nu te crampona și nu te opri doar pentru că cineva ți-a dat de înțeles că nu vei reuși. Chiar dacă uneori este mai greu, mereu o vei lua de la capăt într-un mod demn. Vei fi mândru de propriile alegeri.

Rac: Dacă deciziile pe care le-ai luat nu au de-a face cu realitatea, nu ai decât să speri că lucrurile se vor schimba de la sine. Trebuie să te pui cu burta pe studiat, o specializare te-ar scoate din impas.

Gemeni: O situație aparent fără scăpare te face să fii stresat și reticent cu privire la ce vor ceilalți de la tine. Nu va fi greu să îți dai seama ce fel de oameni ai în jurul tău.

Leu: Nepăsarea ta face parte din urâtul peisaj pe care îl pictezi de ceva timp încoace. Ai face bine să iei decizii care să te ajute în toate și să te facă să te simți perfect în pielea ta.

Fecioară: Stai mai mult pe acasă. Vei fi supărat din cauza situației financiare. Ai grijă de buget și fă în așa fel încât să poți să-ți plătești datoriile așa cum ai promis.

Balanță: Ai de ales între două lucruri rele și îți este foarte frică să nu o dai în bară. Cu toate pregătirile aferente, evenimentul pentru care te pregătești cu spor tinde să devină marele tău succes.

Scorpion: Pe plan financiar stai prost, dar nu îți faci probleme din acest motiv. Tu știi că mereu ai avut lipsuri pe acest plan, dar în final te-ai descurcat cum ai putut tu mai bine.

Săgetător: Ideile bune vin și pleacă, fapt care te ajută să evoluezi frumos în domeniul de care ești atât de îndrăgostit. Dacă ar fi după tine, ai lăsa totul baltă și ai pleca în vacanță.

Capricorn: Aștepți cu sufletul la gură vești de la o persoană care este departe de tine. Dar cum acestea întârzie să apară, trebuie să fii calm și devotat propriului scop.

Vărsător: Vei avea câteva idei bune care te vor ajuta să-ți îndrepți situația financiară. Ai încredere în tine și mergi mai departe. Dacă nu ești atent, imaginația ta o va lua razna.

Pești: Nu te vei descurca cu criticile săptămâna aceasta. Păstrează tonul calm și evită confruntările. Stai împreună cu prietenii sau rudele, mai ales dacă au nevoie de tine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 31 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 21 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 20 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3742 secunde