HOROSCOP

190
HOROSCOP - horoscop-1440937143.jpg

Articole recomandate

Berbec: Banii și cariera sunt domeniile cele mai solicitante. Dar, cu seriozitate și perseverență, energiile planetare din aceste sectoare pot fi transformate în aur și succes.

Taur: O zi care cere multă maleabilitate. Pentru a-ți fi bine, trebuie să încerci să te adaptezi ne-voilor celorlalți. În această perioadă, este recomandat să iei măsuri pentru fortificarea organismului.

Rac: Aprofundarea studiilor, cercetării ar trebui să fie prioritatea nativilor din această zodie la începutul toamnei. Nativii din Rac vor culege în curând roadele muncii lor.

Gemeni: Scoateți în relief calitățile vocaționale. Înclinațiile lui Neptun, precum și gustul accentuat al lui Mercur arată o implicare determinantă a creativității.

Leu: Astăzi, este puțin probabil să apară desfășurări spectaculoase. Climatul este mai repliat către interior decât în alți ani. Pare a fi o perioadă de pregătire a unei etape viitoare mult mai remarcabile.

Fecioară: Șansa înlesnește ascensiunea socială și suc-cesul în carieră. Relațiile, cuplul și sexualitatea sunt, de asemenea, subiecte dominante în această săp-tămână.

Balanță: Cariera ajunge la apogeu, iar dacă-ți exploatezi șansele, poți face progrese remar-cabile. Prezența lui Neptun în casa muncii pe termen lung arată o nevoie latentă de exprimare a creativității.

Scorpion: Săptămâna aceasta îți va aduce o încărcare suplimentară, va fi obositoare și, în unele privințe, restrictivă. Saturn îți limitează gradele de libertate și te obligă la anumite alegeri.

Săgetător: Ai mai multă grijă de sănătatea ta. Este posibil să faci o deplasare în interes de serviciu, ceea ce îți cam dă peste cap planurile făcute alături de familie.

Capricorn: Șefii îți recunosc meritele și te vor propune spre avansare. Ai însă mare grijă, pentru că volumul de muncă va fi unul mult mai mare decât cel cu care erai obișnuit!

Vărsător: Concepțiile tale despre carieră și poziție socială sunt repuse în discuție săptămâna aceasta, iar edificiile pe care le-ai construit sunt supuse testării.

Pești: Ai sentimente și emoții avântate, care te îmboldesc să îndrăznești mult mai mult decât ai îndrăzni în mod obișnuit. Ești pe drumul cel bun!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 28 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 27 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 26 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 25 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 24 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 22 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 21 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 20 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 19 August 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4532 secunde