HOROSCOP

216
HOROSCOP - horoscop-1436961604.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu lăsa micile probleme ale vieții să îți ruineze unul dintre cele mai mari planuri pe care l-ai avut vreodată. Nu renunța să speri, pentru că răbdarea te va duce exact în locul în care vrei să te afli.

Taur: Marea te cheamă la ea. Însă, din păcate, timpul tău este limitat și te rezumi doar la serviciu. În niciun caz nu lăsa lucrurile în acest fel pentru că riști să devii din ce în ce mai introvertit.

Gemeni: Încearcă să fii mai maleabil cu cei din jur, pentru că stilul tău tranșant pune o barieră între tine și oamenii cu care lucrezi. Egoismul nu este un defect, ci doar un scut de apărare pe care l-ai dezvoltat cu multă atenție.

Rac: Întâmplările nefericite prin care ai trecut te-au întărit, dar chiar și acum ai dubii în privința ta. Pentru că nu reușești să înțelegi dacă te-ai maturizat îndeajuns încât să dai sfaturi din propriile experiențe.

Leu: Teama de a nu greși te face să bați pasul pe loc. Nu merită să îți impui bariere, mai ales într-un domeniu pe care îl stăpânești perfect. Ai mare grijă la persoanele care vor să te impresioneze cu orice preț.

Fecioară: Ajutorul primit de la o persoană din anturajul tău te face să crezi că interesul își poartă fesul. Nu ai idee de unde și până unde s-a ajuns la situația în care te afli. Încerci să cauți cum poți tu mai bine o portiță de ieșire din problema care te macină.

Balanță: Ai vrea să faci altceva la locul de muncă, dar ești tocmai bun acolo unde ai fost pus. Nu uita că dezvoltarea personală trebuie să fie continuă. Nu te lăsa descurajat de persoanele care critică activitatea ta.

Scorpion: Te simți din ce în ce mai constrâns de câteva persoane care ți-au cam invadat spațiul privat de la locul de muncă. Tu ești un om mult prea discret, fapt pentru care acționezi cu diplomație, inclusiv în acest aspect.

Săgetător: Faci o serie de modificări în cămin, dar rezultatele sunt cum nici nu te așteptai de proaste. Așadar, recurgi la planul B. În sfârșit, vei putea să spui că totul a ieșit exact așa cum te-ai așteptat.

Capricorn: Simțul răspunderii te face să iei asupra ta problemele cu care se confruntă un membru al familiei, dar nu te gândești la consecințe. Deși va fi greu până vei obține o rezolvare favorabilă, nu vei renunța cu una cu două.

Vărsător: Ai în jurul tău per-soane pe care nu le placi pentru simplul fapt că nu corespund nor-melor tale morale. Ar trebui să înveți să nu mai judeci atât de aspru oamenii, pentru că mulți dintre ei au motive clare pentru care se comportă ca atare.

Pești: Sănătatea ta este în pioneze. Te-ai aventurat într-o etapă care pare fără sfârșit. Distracție din plin și nopți pierdute. Ai mare grijă. Nu vei ajunge prea departe cu acest stil de viață nociv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 13 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 11 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 07 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 03 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 02 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4824 secunde