HOROSCOP

172
HOROSCOP - horoscop-1436878519.jpg

Articole recomandate

Berbec: O dorință mai veche a unui membru din familie se îndeplinește, azi. Dar pentru acest lucru este nevoie de contribuția ta. Tu ești cel care vei aduce o bucurie imensă în sufletul unui om. Te vei simți special.

Taur: Ai mare încredere în puterea de convingere a partenerului de viață, fapt pentru care îl lași să poarte negocieri într-o problemă legată de căminul vostru. Doar așa știi sigur că nu veți da greș.

Gemeni: O problemă de să-nătate mai veche recidivează, iar acest lucru pur și simplu te obligă să începi un lung șir de analize și investigații. În final, vei vedea că obiceiurile tale nocive sunt cele care te-au adus în pragul disperării.

Rac: Rutina te demoralizează. Ai mare nevoie de un suflu nou, o vacanță, un moment de respiro. Dacă vei continua să muncești fără să te gândești și la tine, vei suporta consecințele.

Leu: Te bagi într-o problemă care nu îți aparține și o vei da în bară în cel mai urât fel cu putință. Va fi lecția vieții pentru tine, mai ales că ai tendința de a da sfaturi fără a ți se solicita acest lucru. Fii mai rezervat.

Fecioară: Chiar dacă este vară și tu ești în vacanță, problemele se țin lanț de tine, fapt pentru care vei fi obligat să revii la locul de muncă pentru a face unele lămuriri necesare. Data viitoare, nu vei mai pleca fără să îți rezolvi problemele.

Balanță: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, pentru că doar așa vei reuși să duci la bun sfârșit toate planurile și activitățile pe care ți le-ai programat încă de luni. Fii mai organizat!

Scorpion: Ai toate șansele să devii vedeta zilei, la locul de muncă, asta după ce vei ajuta câteva persoane să iasă dintr-un bucluc în care s-au băgat mai mult sau mai puțin cu voia lor.

Săgetător: Fii mai îngăduitor și încearcă să empatizezi mai des cu ai tăi părinți. Chiar dacă au momente în care se comportă deloc pe placul tău, nu uita că diferența de mentalitate este imensă. Acceptă-le punctul de vedere în mod tacit.

Capricorn: Primești un răspuns care nu îți satisface în niciun fel așteptările. Este greu să mulțumești un om ca tine. Nu transforma totul în manie!

Vărsător: Activitățile zilei sunt plictisitoare. Din nou aceleași lucruri de făcut. Dar nu ai motive să te plângi. În curând, cele mai palpitante activități din cadrul companiei își vor reveni fără drept de refuz!

Pești: Ai luat decizia de a-ți pune ordine în viață. Pentru tine, pare un pas mare. Pentru cei care te cunosc, însă, este doar o altă încercare a ta, în drumul spre perfec-țiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 11 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 07 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 03 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 02 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 01 Iulie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4446 secunde