HOROSCOP

226
HOROSCOP - horoscop-1434115935.jpg

Articole recomandate

Berbec: Tot ce se întâmplă azi în jurul tău este din cauza faptului că ai fost prea îngăduitor în momentele când trebuia să aplici exact planul opus. Tragi ponoasele și te resemnezi tacit.

Taur: Înveți din fiecare experiență și încerci să-ți găsești punctele tari. Ești în plin proces de schimbare și pentru acest lucru ai nevoie de răbdare multă.

Gemeni: Nu ai curaj să spui ce te doare de teamă că problema ta ar putea fi privită precum o simplă văicăreală. Ai curaj să fii tu, dar treci printr-o criză de personalitate.

Rac: Sunt și lucruri bune și rele într-o relație, dar ție îți este foarte greu să privești cu ochi buni aspectele negative. Nu mai încerca să-i schimbi pe cei din jur, s-ar putea să nu-ți placă rezultatul final.

Leu: Prietenii sunt lângă tine în absolut toate situațiile grele prin care treci. Te simți măgulit și recunoscător pentru toate aspectele frumoase din viața ta.

Fecioară: Atunci când crezi că ai găsit răspuns la o întrebare din trecut, se pare că datele problemei se schimbă. Trebuie s-o iei de la capăt și doar așa vei ajunge la un final fericit.

Balanță: Prea multă bătaie de cap cu problemele financiare. Încerci să muncești pentru a câștiga mai mult, dar în zadar. Ești prea tânăr și nu ai experiența necesară astfel încât să ai pretenții salariale mari.

Scorpion: Starea de sănătate este pusă pe plan secund. Ai mare grijă la acest aspect. S-ar putea să ai de suferit din cauza stresului cronic.

Săgetător: Te încăpățânezi să rezolvi singur problemele de la locul de muncă și de aceea petreci multe ore după program. Creezi un precedent și acest lucru îi cam supără pe colegii tăi.

Capricorn: Intuiția te ajută să vezi dedesubturile unei afaceri în care ai fi vrut să intri. Acest lucru te face să renunți și să fii bucuros că ai scăpat de o pacoste.

Vărsător: Ai luat decizia, inspirată de altfel, să nu mai pui la suflet răutățile celor din jur pentru că ai ajuns la concluzia că tu ești de bază în grupul din care faci parte. Știu și ceilalți lucrul acesta.

Pești: Certurile din ultimul timp au creat mii de frustrări. Este greu să ții pasul cu pretențiile celor din jur și iei marea decizie de a renunța eroic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 09 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 08 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 06 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 04 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 03 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 02 Iunie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4364 secunde