HOROSCOP

223
HOROSCOP - horoscop-1431341364.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai foarte multă energie pozitivă și o canalizezi către activități plăcute. Familia este pe primul plan, așa că te gândești la tot felul de lucruri pe care le puteți face împreună.

Taur: Au fost multe zile de conflict în toate direcțiile, dar acum este momentul ca apele să se mai liniștească. Încerci să porți discuții cu cei apropiați și trebuie să ai mare grijă să nu fii înțeles greșit.

Gemeni: Ți-ai făcut nume-roase planuri de weekend doar că acum apare un eveniment care dă totul peste cap. Nu te supăra foarte tare, rezolvarea problemelor se va face ușor.

Rac: O persoană apropiată vine după o lungă perioadă de absență și ai fi bucuros dacă te-ar vizita. Totuși nu te supăra prea tare dacă te evită. Poate nu are nimic personal cu tine, dar timpul nu îi permite.

Leu: Se anunță vești bune de la o rudă îndepărtată și deja îți faci bagajele pentru călătorie. Ești gata să-ți asumi orice riscuri și să încerci o viață nouă altundeva.

Fecioară: Ești pus pe mari schimbări de înfățisare. Poate fi vorba de o nouă tunsoare sau chiar de începerea unei diete. Te simți plin de forță și nimic nu pare să-ți stea în cale.

Balanță: Durerile de cap și starea proastă nu îți dă pace. Ai vrea să ai parte de liniște, însă oriunde te duci nimerești în mijlocul unui conflict. Pentru că nu ai energia necesară argumentării în contradictoriu, preferi să-ți vezi de treburile tale.

Scorpion: Este o zi în care odihna este pe primul plan și nimic nu te poate ridica din pat. Pe plan profesional ești dispus să te adaptezi perfect situației.

Săgetător: Afacerile tale nu merg foarte bine și de aceea ești destul de îngrijorat. Vezi în toți partenerii posibili dușmani, iar suspiciunile nu îți fac bine.

Capricorn: Petrecerile se țin lanț pentru tine, iar acest lucru te bine dispune. Ai nevoie de mai multă relaxare pentru că în ultima vreme locul de muncă ți-a ocupat tot timpul.

Vărsător: Ți se reproșează faptul că nu dai atenție aspectelor importante din viața ta. Banii sunt preocuparea ta principală și te gândești ce poți face să obții mai mulți și mai repede.

Pești: Astăzi ești dispus să faci numeroase sacrificii pentru ca situația financiară să se îmbunătățească. Relația de cuplu are ceva piedici din cauza unei persoane din familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 09 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 07 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 05 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 08 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 06 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 04 Mai 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6005 secunde