HOROSCOP

238
HOROSCOP - horoscop-1429265553.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu te stresa pentru glumele proaste ale unui amic ce nu-și dă seama că se cam joacă un pic cu nervii tăi. Ești într-o zonă cam fragilă din punct de vedere emoțional.

Taur: E o plăcere să te gândești la lucrurile frumoase ale vieții, printre care se află și călătoriile. Fie că ai sau nu nevoie de ceva anume, dai o raită prin magazine și îți cad ochii pe o mulțime de lucruri drăguțe.

Gemeni: Dacă ceva nu a mers bine înainte, azi poți primi un sfat salvator prin care să recuperezi totul. O relație eșuată cândva poate reîncepe în forță.

Rac: Ești implicat de multă vreme într-un conflict care pare să nu se mai termine. Azi, disputa va redeveni puternică și totul pare să se agraveze.

Leu: Viața de familie este animată de un plan nou care entuziasmează pe toată lumea. Fiecare joacă un rol în buna desfășurare a acestui proiect și totul merge de minune, datorită acestei bune coordonări de forțe.

Fecioară: Te simți excelent în compania prietenilor, dar nu uita totuși de persoana iubită, care-și cere dreptul de a fi luată în seamă. Dedică-te în totalitate celui drag, fără a mai da atenție și altora atunci când este el de față.

Balanță: Ca să-i faci pe plac celui care umblă azi la coarda ta sensibilă, trebuie să renunți la unele principii în care crezi. O vei face, pentru că ții prea mult la cel cu care discuți și consideri că viața e un lung șir de sacrificii.

Scorpion: Tonul ridicat și nervii nu au ce căuta azi în discuțiile cu cei dragi. Fii mai atent cum i te adresezi unui părinte sau unui copil, pentru că nu e în cele mai bune toane.

Săgetător: Ți-e gândul deja la o călătorie programată în perioa-da următoare și profiți de o zi mai liberă pentru a pune la punct deplasarea. Nu vrei să lași nimic la voia întâmplării.

Capricorn: Nu prea îți place când partenerul îți critică părerile, dar din dragoste pentru el vei trece cu vederea și aceste aspecte. Nu respinge opiniile sale, pentru că îți vrea binele și tot ceea ce îți spune va fi în avantajul tău.

Vărsător: Felul în care îți impui voința asupra altora îi deranjează pe cei sensibili din fire, ca atare nu exagera cu autoritatea și ordinele. Unii vor suferi enorm pentru tonul agresiv pe care îl folosești.

Pești: Nu poți uita încă o problemă din trecut care te irită și astăzi și mai poate avea urmări neplăcute. Porți pică unei persoane care te-a rănit cândva și nu poți uita cele întâmplate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 16 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 07 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3832 secunde