HOROSCOP

207
HOROSCOP - horoscope-1429094388.jpg

Articole recomandate

Berbec: După sărbători se anunță o perioadă de restricții alimentare. Nu îți surâde ideea, dar nu ai altă soluție. Este singurul mijloc de a scăpa de starea de oboseală. Ai mult de lucru la capitolul voință.

Taur: Sărbătorile au trecut și au lăsat un mare gol în portofelul tău. Reușești încetul cu încetul să faci față viitoarelor cheltuieli, dar nu ai idee cum vei putea renunța la terapia prin cumpărături.

Gemeni: Resimți o stare de vinovăție, cauzată de faptul că ai tot refuzat să acorzi un ajutor atunci când ți s-a cerut acest lucru. Vei vedea că altruismul te va ajuta să evoluezi frumos.

Rac: Reacțiile tale atunci când vine vorba despre părerile persoanei iubite sunt din ce în ce mai ieșite din comun. Ai două variante: ori te controlezi, ori renunți să te mai lauzi.

Leu: La capitolul ambiție stai cel mai prost. Nimic nu te scoate din zona de confort. Ai mare grijă la acest aspect pentru că în modul acesta vei avea mult de pierdut.

Fecioară: Reușești să te reorganizezi eficient și acest lucru te va ajuta să începi un proiect nou, care te va scoate din anonimat. Este un început bun pentru tine.

Balanță: Profiți din plin de perioadă de după sărbători și încă te relaxezi. Cu toate că mintea îți stă încă la vacanță, reușești să fii un bun organizator.

Scorpion: Privești în dreapta și în stânga și realizezi că cei din jur nu au niciun chef de muncă. Primele încerci de a-i ambiționa să lucreze eșuează, dar în final vei reuși.

Săgetător: Încrederea în propria persoană dispare încet și sigur în momentul în care observi că nu reușești să te autosugestionezi. Este greu, dar nu trebuie să te dai bătut.

Capricorn: O problemă de sănătate cu care te confrunți de ceva timp este pe cale să se rezolve. Întâlnești omul potrivit la locul potrivit și acest lucru te va ajuta foarte mult.

Vărsător: Ai toate șansele să reușești într-o chestiune importantă pentru tine și pentru cei apropiați. Vei avea multe de câștigat, dar vei munci din greu. O veste bună îți luminează ziua.

Pești: Planurile tale au fost respectate punct cu punct, poate de aceea totul ți-a mers ca pe roate. Ai înțeles și tu, în sfârșit, că buna organi-zare te ajută să realizezi tot ceea ce-ți propui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 15 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 14 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 07 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4877 secunde