HOROSCOP

319
1
HOROSCOP - horoscop-1428575132.jpg

Articole recomandate

Berbec: În general, nu vă place să vorbiți despre problemele pe care le aveți, dar astăzi aveți nevoie de o persoană de încredere căreia să îi spuneți ce aveți pe suflet.

Taur: Citiți printre rânduri, intuiți gândurile celorlalți și anticipați reacțiile lor. Din aceste motive, orice negociere, orice discuție, orice tranzacție vă avantajează.

Gemeni: Astrele vă ajută să vă adaptați rapid în orice situație, așa că n-ar trebui să vă faceți griji dacă sunteți anunțat pe nepusă masă că la serviciu se pregătesc schimbări.

Rac: Relațiile solide se construiesc în timp, indiferent dacă e vorba de sentimente sau afaceri. Astăzi puteți face un prim pas către o astfel de relație.

Leu: Nu e cazul să vă asumați responsabilități care, de fapt, revin, altora! N-ați face decât să vă încărcați programul și să intrați în criză de timp. Și nimeni nu se va oferi să vă ajute.

Fecioară: Ziua de astăzi este perfectă pentru carieră. Așterneți pe hârtie proiecte inte-resante, refaceți legătura cu un fost profesor și, mai ales, începeți să vă transformați colegii în prieteni.

Balanță: Și în viața personală și în cea profesională, pentru moment, trebuie să vă mulțumiți cu ceea ce aveți, chiar dacă aveți convingerea că meritați mai mult.

Scorpion: Sunteți deosebit de sensibil și, din acest motiv, multe persoane vor încerca să profite de momentele de slăbiciune. Con-struiți-vă un scut puternic.

Săgetător: Aveți încredere deplină în forțele proprii și începeți săptămâna cu un tonus excelent, dar dacă lucrați în echipă, o să fiți nevoit să vă ajustați obiectivele.

Capricorn: Dacă ați trecut prin momente în care vă îndoiați de sentimentele partenerului, astăzi vă veți convinge că trăiți o iubire adevărată. Iar dacă sunteți singur aveți toate șansele să întâlniți pe cineva special.

Vărsător: S-ar putea să aveți nevoie de o rectificare bugetară. Cheltuieli neprevăzute pentru casă ori pentru copii vă dau planurile peste cap și vă obligă să găsiți soluții.

Pești: Dimineață sunteți în formă și îi mobilizați și pe colegi, dar după prânz, încetiniți ritmul și vă gândiți cum să plecați mai devreme de la serviciu. Doar e și mâine o zi și nu trebuie să le faceți azi pe toate.

Comentează știrea

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 08 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 07 Aprilie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 06 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 03 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 02 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 01 Aprilie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 31 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 30 Martie 2015
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.1423 secunde