HOROSCOP

203
HOROSCOP - horoscope-1422617278.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață vă bucurați că un prieten reușește să vă înapoieze o datorie mai veche. Este o zi favorabilă planurilor de viitor, întâlnirilor cu prietenii și comunicării.

Taur: După o perioadă mai proastă pe plan sentimental, se pare că norocul vă surâde din nou. Faceți cunoștință cu o persoană deosebită, care vă cucerește inima.

Gemeni: Relațiile cu cei din jur sunt excelente, mai ales în a doua parte a zilei. Vă face plăcere să reîntâlniți un prieten vechi.

Rac: Sunteți într-o formă intelectuală excelentă. Vă sfătuim să nu refuzați dialogul și să le împărtășiți celor apropiați experiența dumneavoastră.

Leu: Dacă vă aflați în fața unei dileme sentimentale și sunteți nevoit să luați o hotărâre, acum este momentul. Aveți ocazia să puneți în aplicare planuri mai vechi și să vă ocupați de probleme de sănătate minore, dar care pot evolua.

Fecioară: Vă sfătuim să țineți cont de părerile colegilor și, mai ales, de posibilitățile lor financiare. După-amiază s-ar putea să aveți o discuție aprinsă cu o rudă mai în vârstă, dar reușiți să lămuriți toate neînțelegerile.

Balanță: Aveți o zi încărcată. Sunteți, însă, destul de energic pentru a face față tuturor problemelor. S-ar putea să întâmpinați câteva obstacolele, în special de natură materială.

Scorpion: Se anunță schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales pe plan social și sentimental. Este o zi bună pentru consolidarea prietenilor și pentru a încheia parteneriate și asocieri.

Săgetător: Vă recoman-dăm să evitați discuțiile în contradictoriu cu partenerul de viață, mai ales că după-amiază aveți ocazia să rezolvați o problemă sentimentală mai veche.

Capricorn: Este momentul să vă ocupați de problemele materiale. Azi aveți posibilitatea să le rezolvați. Nu este exclus să vi se propună o afacere.

Vărsător: Aveți multă energie și reușiți să finalizați tot ce v-ați propus. S-ar putea să fiți promovat sau să vi se propună un nou loc de muncă, mai bine plătit.

Pești: Vă pregătiți pentru un eveniment important în familie, probabil o aniversare. Dacă vă indispune o rudă din partea partenerului de viață, păstrați-vă calmul!

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Nimic deosebit pe-acasă…
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Dilema unei blonde: cum să fure un autobuz
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Călător politicos  din Ardeal
Vineri, 30 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Cum să scapi  de Martorii lui Iehova
Joi, 29 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Cum să fie un bărbat la pat
Joi, 29 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 29 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Publicitatea  nu are limite…
Pagina a fost generata in 0.4131 secunde