HOROSCOP

207
HOROSCOP - horoscope-1420724758.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață aveți mult de alergat pentru niște acte de care aveți mare nevoie. Spre seară, vă pregătiți să plecați într-o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viață.

Taur: Puteți să vă faceți planuri în legătură cu o afacere rentabilă, care vă va îmbunătăți radical situația financiară. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune.

Gemeni: Se anunță planuri importante pentru ziua de azi. Pentru aceasta, însă, sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, împreună cu un prieten.

Rac: Dimineață aveți șansa să găsiți un serviciu mai bine plătit sau să fiți promovat. Veți avea responsabilități mai mari, dar și câștigurile vor fi pe măsură.

Leu: Dimineață s-ar putea să întâmpinați probleme finan-ciare, însă nu este cazul să vă demoralizați. Aveți mai mult noroc după-amiază. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung.

Fecioara: Aveți succes pe plan sentimental și în societate. După-amiază, primiți vești bune, datorită cărora vă schimbați programul. Este o zi bună pentru planuri de viitor, în legătură cu o afacere.

Balanță: Relațiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le susțineți cu încăpățânare. Vă sfătuim să vă întrebați dacă nu cumva cei din jur au dreptate.

Scorpion: Dimineață faceți planuri de vacanță împreună cu persoana iubită. Sunteți bine dispus, pentru că vă simțiți înconjurat de prieteni adevărați.

Săgetător: S-ar putea să aveți dificultăți pe plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie importantă. Astăzi puteți să vă faceți proiecte de viitor și să vă folosiți cunoștințele teoretice.

Capricorn: Traversați un moment favorabil, în care aveți posibilitatea să vă asumați noi responsabilități sau să începeți o activitate extraprofesională.

Vărsător: După-amiază s-ar putea să aveți o dispută cu un membru al familiei. Vă sfătuim să vă calmați, pentru că în scurt timp totul revine la normal.

Pești: Nu vă faceți planuri pentru astăzi. Dimineață sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri, iar după-amiază aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară a familiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 08 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Joi, 08 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 07 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Miercuri, 07 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4516 secunde