HOROSCOP

231
HOROSCOP - horoscope-1420636107.jpg

Articole recomandate

Berbec: Venituri substanțiale sunt prevăzute pentru ziua de azi. Ușurința cu care comunicați vă ajută să rezolvați micile certuri apărute între colegii de serviciu.

Taur: Dacă în prima parte a zilei totul merge perfect, spre seară lucrurile se cam schimbă. Pe plan profesional, treceți printr-o perioadă favorabilă și aveți ocazia să vă puneți ideile în practică.

Gemeni: Vacanța a lăsat urme adânci, astfel încât nu reușiți să vă reluați activitățile. Puteți să comunicați și să negociați cu persoanele de sex opus. În ciuda tuturor obstacolelor, reușiți să finalizați o activitate intelectuală.

Rac: Nu puteți uita gestul urât al unui apropiat și acest lucru vă sleiește de energie. Luați decizii inspirate și reușiți să duceți la bun sfârșit obligațiile pe care vi le-ați asumat.

Leu: Deciziile pe care le luați azi sunt cele mai bune din ultimul timp. Puteți avea succes pe plan profesional. Vă recomandăm să profitați de acest context favorabil. Aveți ocazia să vă lărgiți orizontul intelectual și să izbândiți pe plan social.

Fecioară: O nouă afacere vă ajută să vă rotunjiți veniturile. Puteți fi optimist: aveți șanse să vă descurcați cu cheltuieli minime.

Balanță: Dacă pe plan profesional totul merge ca pe roate, nu la fel se poate spune despre partea sentimentală. Aveți ocazia să faceți o investiție importantă, care se va dovedi profitabilă. Fiți mai atent cu partenerul de viață!

Scorpion: Încrederea este cheia în relația cu persoana iubită, dar aveți câteva îndoieli. Relațiile parteneriale merg foarte bine. Sunteți apreciat pentru hotărârea și seriozitatea dumneavoastră. Puteți să rezolvați cu ușurință problemele de la serviciu și de acasă.

Săgetător: Este important să știți că aveți în jur persoane pe care vă puteți baza. Dacă profitați de conjunctura favorabilă, aveți de câștigat pe plan profesional și financiar.

Capricorn: Aveți idei foarte bune și puteți să începeți o activitate nouă. Țineți cont de sfaturile unei persoane care a avut succes în problema ce vă frământă!

Vărsător: Dacă vi se propune o colaborare, nu stați mult pe gânduri! Puteți câștiga bani frumoși. Și mai mult decât atât, vă puteți afirma într-un domeniu frumos.

Pești: Sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte și să vă ocupați de o investiție. Nu este exclus să aveți dificultăți din cauza lipsei de timp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 05 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3556 secunde