HOROSCOP

208
HOROSCOP - horoscope-1420548477.jpg

Articole recomandate

Berbec: Un coleg de muncă reușește să se facă rapid remarcat, iar acest lucru se întâmplă datorită ție. În timp ce tu faci totul ca la carte, alții stau degeaba, ceea ce te enervează foarte tare.

Taur: Ai un aer de superioritate azi și tot ce faci este să te compari cu cei din jur și vrei să arăți că altul ca tine nu-i. Colegii te vor ignora după acest moment.

Gemeni: Ai nevoie de un moment de relaxare și nu ai idee cum să rezolvi problema. Speri ca eforturile colective ale familiei să rezolve tot.

Rac: Vrei să fii iubit, dar tu nu prea iubești pe nimeni. Este o reală problemă și ar trebui să iei măsuri urgente.

Leu: Te superi teribil în momentul în care descoperi că partenerul de viață poartă discuții cu o persoană necunoscută. Înainte să faci un adevărat scandal, verifică motivele pe care le are.

Fecioară: Când o per-soană necunoscută te complimentează, începi să îți pui întrebări dacă nu cumva urmărește să obțină ceva de la tine. Lasă suspiciunile deoparte și îți va fi mai bine.

Balanță: Apar probleme la locul de muncă și nu înțelegi ce a declanșat acest aspect. Nu vezi nicio rezolvare, iar presiunea de pe umerii tăi este uriașă.

Scorpion: Te concentrezi foarte bine pe ceea ce ai de făcut, chiar dacă îți va lua mai bine de jumătate de zi și te va extenua. Orice probleme venite din familie sunt ignorate de tine.

Săgetător: Ești pe cale să refuzi deplasarea pentru că nu te simți în apele tale. Totuși, ar fi bine să pornești la acest drum, căci vei afla niște informații importante.

Capricorn: Atunci când nu te aștepți, apar unele zvonuri răutăcioase despre tine și activitatea ta de la locul de muncă. Consideri că răutatea celor din jur nu poate fi justificată de absolut nimic.

Vărsător: De fiecare dată când îți propui să lași grijile deoparte, vin unele probleme pe care nu le anticipai. Majoritatea lor sunt legate de neînțelegerile din cuplu.

Pești: Îți pierzi ușor cumpătul în fața persoanelor care își plâng de milă, deși ele vor doar un pic de compasiune. Ai tot felul de teorii referitoare la acest aspect, dar nu vei face decât să înrăutățești situația.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 05 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 1.7195 secunde