HOROSCOP

187
1
HOROSCOP - horoscope-1420468181.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu ai găsit încă soluția potrivită pentru a-l scoate din impas pe cel mai bun prieten. În loc să îl ajuți, pare că mai mult îl încurci și de aceea te retragi doar către propria existență. Nu ar trebui să cedezi așa ușor.

Taur: Te interesează foarte mult care este părerea persoanei iubite despre fidelitate, însă forțezi foarte mult nota și de aici până la a jigni persoana care ar trebui să îți fie alături mai este un singur pas.

Gemeni: Ai avut impresia până acum că cei din jur chiar țin la tine. Astăzi auzi fără să vrei o serie de cuvinte nu tocmai frumoase despre tine și cu greu îți înfrânezi pornirile.

Rac: Ești demn de admirație astăzi, pentru că în sfârșit reușești să îți pui în ordine obiectivele. Știi că nu ai timp de vise deșarte și de aceea vrei să muncești din greu pentru a împlini dorințele lăsate în urmă.

Leu: Ai o soluție la problemele celor din jur și ai în vedere toate posibilitățile. Viziunea ta asupra lucrurilor este destul de nonconformistă pentru cei conservatori și te poți aștepta chiar la dispute majore.

Fecioară: Este o vreme bună pentru meditație, căci în ultima vreme ai cam pierdut legătura cu latura ta emoțională, Acum încerci să privești adânc în sufletul tău pentru a vedea ce ai ascuns celor din jur.

Balanță: Ieșirile nervoase de astăzi apar ca urmare a suprasolicitării la care ești supus. Parcă ești tras din toate părțile și în loc să te simți important, vezi cum nu reușești să faci față la toate cererile.

Scorpion: Ziua este cu adevărat relevantă pentru planul relațional. Schimbi ceva în relațiile familiale sau cele cu unii prieteni, iar acest lucru îi bucură pe toți.

Săgetător: Renunți la pesimismul care te-a caracterizat în ultima vreme. Îți dai seama că nu mai ai timp să te plângi de neajunsurile vieții profesionale, ci este momentul să acționezi cu toate forțele.

Capricorn: Regulile pentru tine nu sunt cu adevărat importante, tocmai de aceea tu acționezi mai mult după intuiție și îi surprinzi pe toți. Oricât ar încerca cei din jur să ghicească următoarea ta mișcare, nu vor reuși să o facă.

Vărsător: Prietenii din anturaj contează pe tine în cazul problemelor ce țin de bani. Când vine vorba despre finanțe, toți prietenii apelează la sfaturile tale pentru că sunt profesioniste și sincere.

Pești: Este o zi a marilor îndoieli pe toate planurile, iar acest lucru nu îți oferă o dispoziție prea bună. Pui la îndoială tot ceea ce simți și ce crezi în legătură cu activitățile tale recente.

Comentează știrea

Elena
6 ianuarie 2015
info

Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 05 Ianuarie 2015
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4953 secunde