HOROSCOP

Duminică, 04 Ianuarie 2015
192

Articole recomandate

Berbec: Începutul de an vine cu multe surprize. Primiți bani dintr-o activitate extraprofesională, ceea ce vă bucură foarte tare. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare.

Taur: An nou, viață nouă. Sunteți hotărât să începeți o nouă viață socială și profesională. Azi sunt favorizate comunicarea, relațiile cu persoanele tinere și călătoriile.

Gemeni: Zi bună pentru a începe noi activități și pentru a face planuri de viitor. În noul an sunteți tentat să cheltuiți mai mult decât vă permite bugetul. Cumpătarea este cheia.

Rac: Anul 2015 începe cum nu se poate mai promițător. Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să vă afirmați în societate. Puteți să începeți o nouă afacere, cu condiția să finalizați mai întâi lucrările deja începute.

Leu: La o întâlnire cu prietenii, la început de an, faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care vă va ajuta în afaceri. Puteți obține beneficiile materiale scontate, dacă evitați speculațiile de orice fel, mai ales cele financiare.

Fecioara: Un prieten vă propune să vă asociați într-o nouă afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiți să luați o decizie! Vă sfătuim să analizați cu atenție propunerea, împreună cu partenerul de viață.

Balanță: Aveți rezultate deosebite pe plan social și afaceri, încă de la începutul anului 2015. Vă sfătuim să dați dovadă de răbdare și să nu forțați lucrurile. Spre seară primiți o veste bună de la persoana iubită.

Scorpion: Noul an vă aduce o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă spune câteva secrete în domeniul afacerilor.

Săgetător: Relațiile cu anturajul sunt favorizate la începutul noului an. În cursul dimineții vă întâlniți cu o veche cunoștință. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă.

Capricorn: Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social și sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relațiilor de prietenie și a celor sentimentale.

Vărsător: Chiar dacă în noaptea dintre ani nu a făcut-o, partenerul de viață vă oferă un cadou acum, la începutul lunii ianuarie. Un prieten de familie vă invită să petreceți după-amiaza împreună.

Pești: Este timpul să începi o nouă etapă în viața ta. Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le faceți se vor dovedi rentabile. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune.

Articole din Fun

HOROSCOP
30 Decembrie 2014
Bancuri
30 Decembrie 2014

Articole pe aceeasi tema

Luni, 05 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Cenușăreasa, în varianta 2015
Luni, 05 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Copiii spun lucruri haioase
Luni, 05 Ianuarie 2015
Stire din Fun : Bancuri
Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Fun : Cum să găsești nevasta  perfectă
Luni, 29 Decembrie 2014
Stire din Fun : Cum îl chema pe primul bărbat?
Pagina a fost generata in 0.5502 secunde