HOROSCOP

354
HOROSCOP - horoscop3-1419257466.jpg

Articole recomandate

Berbec: Capacitatea ta de a lua decizii este la cote maxime, azi. Și totuși, nu ar fi indicat să o folosești în domeniul tranzacțiilor financiare. Ai putea să te ocupi de relațiile cu prietenii.

Taur: Vei avea de semnat acte sau orice alt fel de documente oficiale. Trebuie să fii atent să nu faci vreo greșeală.

Gemeni: În prag de săr-bători, cineva așteaptă vești de la tine și este nemulțumit de întârziere. O rudă îndepărtată îți va da niște informații care îți convin; nu este însă oportun să le folosești acum.

Rac: Succesul pe care ți-l dorești este condiționat de răbdare și perseverență. Dialogul cu cei apropiați nu va avea rezultatele așteptate, așa că ar fi bine să lași lucrurile așa cum sunt, cel puțin deocamdată.

Leu: Persoana iubită îți va face o propunere interesantă de petrecere a timpului liber. Chiar dacă nu te tentează, ar fi bine să o accepți, căci ar putea reprezenta o bună ocazie de a cunoaște o per-soană ce îți va fi de un real sprijin în viitorul apropiat.

Fecioară: Nu sta pe gânduri și nu lăsa nefolosite oportunitățile care îți apar în cale. Ceva mai multă atenție va trebui să acorzi alimentației. Evită alimentele grase și dormi mai mult noaptea.

Balanță: O persoană încearcă să îți facă greutăți, țesând tot felul de intrigi în jurul tău. Inspirația de care dai dovadă te va ajuta să-l contracarezi.

Scorpion: Dacă simți nevoia să stai de vorbă cu cineva, apelează cu încredere la vechii prieteni. Cineva din anturajul apropiat îți va face o propunere interesantă, dar nu este cazul să te grăbești cu răspunsul.

Săgetător: Și astăzi, șansa este de partea ta, iar inițiativele îți vor fi apreciate la justa valoare; ceea ce-i îngrijorează pe cei din jur este modul în care dorești să le pui în aplicare.

Capricorn: Ți-ai propus ca încetul cu încetul să îți faci lista de cumpărături pentru Crăciun. Succesele la care aspiri sunt condiționate în mare parte de prudență.

Vărsător: În cazul în care ai de semnat acorduri sau tot felul de acte oficiale, va trebui să fii foarte atent, căci se pot ivi tot felul de încurcături. Orice activitate comercială îți poate aduce surprize neplăcute, așa încât, mai bine te abții.

Pești: Unul din planurile tale mai vechi ar putea că-păta în scurt timp contururi reale. O întâlnire cu cineva din familie te va ajuta să închei ziua în mod foarte plăcut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 19 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 18 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 15 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 10 Decembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4419 secunde